Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení podzimu mladších žáků

6. 11. 2013

Ukončení a hodnocení sezony mladších žáků

I trenéři mladších žáků musí potvrdit, že založení společného mužstva mladších žáků mělo smysl. Vytvořilo se mužstvo s 15 žáky, takže se nám ani jednou nestalo,aby bylo na tréninku více trenérů než hráčů. Průměrně chodilo na trénink 10 až 12 kluků a to už má cenu trénovat. I na mistrovské utkání jsme nemuseli moc využívat kluky hrající za starší přípravku a tak jsme nastupovali proti stejně starým klukům a ne jako loni, kdy bylo v mužstvu někdy i více kluků věkem z přípravky než mladších žáků.

I přes hrozivou první porážku v Ivančicích 0-15 to kluky neodradilo a postupně jsme se zlepšovali a dokázali zakončit podzimní část na 7 místě při skóre 19-61 a získaných 12 bodech.

Při pohledu na tabulku a výsledky se ukazuje,že mužstva s menších měst nedokáží konkurovat prvním 5 mužstvům tabulky  a poté může každý porazit každého.Proto si myslíme že konečné 7 místo je pro nás povzbuzením do zimní přípravy, abychom se dobře nachystali na jarní odvety a získali aspoň stejný počet bodů jako nyní.

Ještě bychom chěli poděkovat rodičům za svážení a odvážení kluků  na tréninky, protože celý podzim jsme odtrénovali na Zastávce.

Střelci mužsta:

Minář Hynek              - 4

Baštař Zdeněk            -3

Kratochvíl Tomáš        -2

Viktorýn Marek          -2

Filipský Patrik             -2

Liška Ondřej               -1

Kvarda michal             -1

Žalud Jakub                 -1

Veselý Petr                   -1

Zelinka Martin              -2


Na závěr musíme pochválit i všechny kluky za poctivou práci na tréninku,která se jim odměnila výhrami v mistrovských utkáních.trenéři Zdeněk Baštař a Michal Kříž.