Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žákovské statistiky a zhodnocení za proběhlou sezonu 2011/2012

26. 6. 2012

STARŠÍ ŽÁCI obsadili konečnou 8. příčku

Svěřenci trenéra Zdeňka Strnada předváděli po celou sezonu dobré výkony. Občas se sice našel zápas, který jim nevyšel, ale celkově jejich hra a získané body jsou úspěchem. Nejlepším střelcem našeho týmu se stal Patrik Tribula, který vstřelil za celou sezonu krásných 15 branek.

p1010161.jpg

Nejzajímavější zápas: 16. kolo Zastávka - ČAFC Židenice 3:3 (0:3)

Utkání ve kterém naši kluci v poločase prohrávali 0:3. Ovšem ve druhé půli se zvedli a dokázali v rozmezí 35. - 38.minuty snížit na rozdíl jedné branky (2:3) o obě branky se postaral Tribula. To ale nebylo z naší strany vše, a Patrikovi rovněž nestačily pouhé dvě branky. V 65. minutě vyslal krásnou dalekonosnou střelu, která skončila pod břevnem a vyrovnal na konečných 3:3. Touto brankou si vystřelil hattrick a stal se hráčem zápasu.

Nejvyšší výhra: 15. kolo Přímětice - Zastávka 0:4, 20. kolo Zastávka - MS Brno 4:0

Nejvyšší prohra: 11. kolo Mikulov - Zastávka 8:0

st.zaci-tab.jpgStřelci týmu:

15 branek - Tribula Patrik

8 - Haněl

4 - Kozel, Vaverka

3 - Strnad

2 - Večera, Fryščok

1 - Čalkovský,  Jakubíček, Šmarda, Tomeček

Rozhovor s nejlepším střelcem starších žáků v sezoně 2011/2012,

jímž byl Patrik Tribula

p1040022.jpgJak bys zhodnotil tuto sezonu starších žáků?

Letošní sezóna byla dobrá, na začatku jarní části jsme převáděli dobré výkony, které byly možná někdy až překvapením. Konečná 8. pozice je dobrá, a za sebe mužu říct, že jsem spokojený.

Který zápas byl pro tebe nejtěžší, který naopak nejjednodušší?

Nejtěžší byl asi domácí zápas s Kohoutovicemi, který jsme prohráli vysoko 1:6 a já za stavu 0:0 nedal v 3. minutě utkání pokutový kop. Potom se to se mnou táhlo celý zápas a nebyl to můj de. Nejlehčí asi v Příměticích, kde jsme vyhráli 0:4 a já se dvakrát prosadil, soupeř měl slabší obranu a hrál otevřeně, takže pro utočníky to bylo o něco lehčí než obvykle.

S 15 brankami si se stal nejlepším střelcem starších žáků, co na to říkáš?p1040484-----kopie.jpg

Rozohdně jsem to nečekal. V podzimní části jsem se trefil pouze 5x a teď se to nějak konečně protrhlo. Řekl bych, že je to dobrou zimní přípravou a už částečnou sehraností týmu. Jsem opravdu spokojen a mile překvapen.

Letos si v kategorii žáků skončil a přecházíš do dorostu, jak budeš na žákovskou kategorii vzpomínat?

Ná žáky budy vzpomínat v dobrém, od mladších jsme se po každé snažili vyhnout těm nejnižším příčkám a i když to někdy vypadalo zle, tak nás trenéři vždy podrželi a něco nám poradili, což se časem vyplatilo. Budu vzpomínat na tuto sezónu hlavně, kdy se mě dařilo. A zárověň chci poděkovat trenérům, že si s námi, ne jen se mnou, dali tu práci a doufám, že jsou spokojeni.

 

MLADŠÍ ŽÁCI obsadili rovněž 8. příčku

Mladší žáci během celé sezony střídali výborné výkony se slabšími, ale především trenéři Michal Kříž a Petr Pospíšil, měli problém vůbec tým sestavit, takže s mladšími žáky cestovali na utkání hráči z přípravky. Žákovská kategorie trpí velkým nedostatkem hráčů. Otázka do sezon následujících. Dokáže se v Zastávce udržet krajská soutěž? Čas ukáže.

ml.zaci-jaro-2012.jpg

Nejzajímavější zápas: 4. kolo Zastávka - Přímětice 7:1

Hned v úvodu utkání naši kluci prohrávali 0:1, ovšem potom to do své režie převzal Kryštof Brychta, který dokonce celého zápasu vstřelil sedm branek a zápas rozhodl.

Největší výhra: 10. kolo Zastávka - Pohořelice 7:0

Největší prohra: 5. kolo ČAFC Židenice - Zastávka 10:0, 19. kolo Ivančice - Zastávka 10:0

ml.-zaci-tab.jpgStřelci týmu:

21 branek - Kryštof Brychta

9 - Strnad

7 - Trávníček

5 - Odehnal

4 - Fabiánek, MooS, Syrovátka

3 - Čalkovský, Klusák

2 - Dostál, Štursa

1 - Filipský, Hladovec