Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo ŽÁCI: Kahan se vracel z Mikulova bez bodu

20. 10. 2013

9. kolo krajská soutěž žáků

FC Pálava Mikulov - FKM Kahan 4:2 (3:1)
Branky : Černý (20.), Strnad (45.)

Sestava :

Kuchyňka

Najt, Čechová, Brychta, Chlup

Suvdaa, Šrámek

Černý, Strnad, Popovič

Mertl
Střídali : Minář, Baštař, Čalkovský

Trenér Miroslav Vespalec zhodnotil zápas následovně:

Po sérii 7 vítězných zápasů jsme si zajeli pro porážku do Mikulova. A nutno objektivně říct, že se jednalo o porážku zaslouženou.

Z nemocných se uzdravili Chlup a Čalkovský, stále ještě chyběl Přibyl. V úterý už by se měl konečně zapojit po 2 měsících Břoušek. Úvod utkání nám vůbec nevyšel, hned z prvního rohového kopu jsme v 5. minutě inkasovali, když na zadní tyči skóroval zcela nekrytý hráč - 1:0. Stejná situace se opakovala v 18. minutě, další rohový kop a tentokrát hlavička na přední tyči - 2:0. Naději na obrat jsme vykřesali ve 20. minutě, kdy se na levé straně uvolnil Strnad a jeho prudkou přihrávku před prázdnou branku zužitkoval nabíhající Černý. Náš výkon byl však naprosto hanebný. Ve středu hřiště jsme nebyli schopni vyhrát jediný souboj, v obraně jsme neuvěřitelně zmatkovali. Domácí ovládli střed hřiště a dlouhými míči za naše špatně bránící beky hrozili prakticky z každého protiútoku. My jsme se utápěli ve složitých kombinacích, zbytečných kličkách a naše prakticky každá druhá přihrávka byla zkažená. Ve 28. minutě jsme inkasovali potřetí, opět špatná rozehrávka a zmatky v našem malém vápně - 3:1.
Ani po poločasové domluvě se náš výkon nezlepšil. Ve 38. minutě vybojoval šikovný Šmíd zdánlivě ztracený míč, vrátil ho prudce před branku a bylo to 4:1. O nějakém našem tlaku nemůže být ani zmínka. Ve 45. minutě jsme sice korigovali Strnadem, ovšem to bylo z naší strany vše. V závěru utkání ještě navíc domácí zahodili penaltu. Konečný výsledek 4:2 pro domácí.
Snad nás tato zcela zasloužená porážka vrátí zpátky na zem. Bez tréninkového úsilí, nasazení a bojovnosti to určitě nepůjde, pánové !!!

FC Mikulov - FKM KAHAN mladší žáci 11:0