Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo ŽÁCI: Mladší žáci prohráli, starší vezou výhru

6. 5. 2015

16. kolo krajský přebor starších a mladších žáků

FC Slovan Brno - FKM Kahan starší žáci 1:6 (0:3)
Branky : Přibyl 3x, Šnyrch, Šrámek, Moos

Komentář trenéra Miroslava Vespalce:

K utkání proti poslednímu týmu tabulky jsme nastoupili na náhradním hřišti v Horních Heršpicích, které svým povrchem připomínalo spíše motokrosovou trať. Po půlroční pauze nastoupil v základní sestavě Saša Moos a svým výkonem nás velice příjemně překvapil. Na velmi nerovném a kluzkém povrchu se dalo velmi složitě pohybovat, natož kombinovat, proto jsme hru chtěli zjednodušit a kolmými míči hledat Přibyla nebo vysunutého Šrámka. V 10. minutě našel Moos přesným centrem hlavu Přibyla a bylo to 1:0. Poté se přesnými střelami zpoza vápna prosadili Šnyrch a Šrámek. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3.
V poločasové přestávce proběhla zástupcem Jihomoravského fotbalového svazu překvapivá kontrola registračních průkazů obou mužstev, při které bylo zjištěno, že kapitán domácích č. 9 je ve skutečnosti hráč ČAFC Židenice Emir Ramič ...
Ve druhém poločase již domácí odpadli. Z obrovského množství přečíslení a šancí jsme využili pouze tři (2x Přibyl a 1x Moos). Doufejme, že na povedený výkon navážeme i příští týden, kdy na svém hřišti hostíme soupeře ze Starého Lískovce.

 

Slovan Brno - FKM Kahan mladší žáci 3:1

Branka: Liška