Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. kolo ŽÁCI: Starší žáci vyhráli, mladší vysoko prohráli

13. 4. 2015

13. kolo Krajský přebor starších žáků JMKFS

FKM Kahan - FK Blansko 3:2 (1:0)

Branky: Suvdaa, Přibyl, Šrámek

p1140891.jpg

Komentář trenéra Miroslava Vespalce:

Po velmi nepodařeném utkání úvodního jarního kola ve Veselí jsme na domácím trávníku přivítali velice silného soupeře - třetí tým tabulky - FK Blansko.
Uzdravil se Suvdaa, do branky se postavil Šnepfenberg, takže nás tentokrát bylo aspoň 11 ... V první půli nám pomáhal velice silný vítr. Šrámkovi bomby z trestných kopů bohužel pokaždé těsně minuly branku a tak se prosadil až Suvdaa, když ve 20. minutě využil vtipné patičky Přibyla. Hosté nás možná trošku podcenili, jejich projev byl velice vlažný. Hned po nástupu do 2. půle Šrámek krásnou uličkou vysunul Přibyla, který tentokrát s nebývalým přehledem zvýšil na 2:0.
Bohužel ihned po rozehrání jsme nezachytili náběh do levého křídla a bylo to 2:1. Hned za dvě minuty jsme však opět vedli o dvě branky.
Přibyl po perfektní individuální akci našel volného Šrámka - 3:1. Po zbytek zápasu jsme se již spíše bránili, několikrát nás podržel Mates, silný vítr však hostům naštěstí spíše škodil. 10 minut před koncem se Blansku podařilo snížit na 3:2, ovšem velice důležité (a trošku nečekané) 3 body jsme nakonec ubojovali.
Svým výkonem ve 2. půli vyčníval Přibyl, pochvalu si však tentokrát zaslouží všichni
.

 

13. kolo Krajský přebor mladších žáků JMKFS

FKM Kahan - FK Blansko 1:7 (0:2)

Branka: Svoboda

mladsi-zaci-2015.jpg