Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečné hodnocení tenisové sezóny

24. 7. 2018
K poslednímu utkání soutěže družstev jsme vyjížděli na kurty Slavoje Polná v sobotu dne 23.6.2018. Šlo o rozhodující utkání o postup do vyšší krajské soutěže. V nepříznivých podmínkách, počasí i stav kurtů, jsme nastoupili v tradiční sestavě. První dvě utkání odehrály hráči Mitáš a Kudláček, následovali je Sysel a Dvořák. K ženským singlům nastoupila hráčka Benediktová a Kudláčková. Následovaly debly ve složení Mitáš, Sysel, dále Kudláček, Dvořák a ženy Benediktová, Hvězdová. Podrobné výsledky je možné shlédnou v následujícím odkazu.
 
Celkově jsme utkání prohrály těsným výsledkem 4:5 a bohužel se nám jako loni nepodařilo porazit družstvo Slavoje Polná. V konečném hodnocení jsme tedy skončili na krásném druhém místě. Velice pozitivně lze hodnotit celosezonní výkonost hráče číslo jedna Mitáše a dva Kudláčka, kteří při singlových utkáních nezaváhali ani v jednom případě a drží 100% bilanci vítězství. Jako další pozitivum bylo zapojení nových hráčů do našeho kádru, statečně bojovala Soňa Kudláčková a Honza Dvořák.
 
Celkově tedy hodnotím sezónu velice pozitivně, velký dík patří hráčkám a hráčům, panu Rotalovi, obci Zastávka a všem, kteří se podílejí na chodu našeho mužstva.
 
Za tenisty děkuje a zdraví kapitán Dalibor Mitáš.