Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisté sestupují do IV. třídy

7. 7. 2016

Závěr našeho působení v III. krajské soutěži se nám bohužel nevyvedl. 11.6. 2016 jsme nastoupili na soupeřových kurtech proti SK Jundrov Brno a toto utkání jsme prohráli vysoko 2:7. Další kolo, zároveň poslední utkání na domácích kurtech , proběhlo dne 18.6.2016 a síly jsme změřili s týmem Tatranu Brno Kohoutovice. Tomuto týmu jsme opět podlehli 2:7. K poslednímu letošnímu utkání jsme vyjeli dne 25.6.2016 na kurty do Bílovic nad Svitavou. V pěkném a velice přátelském prostředí jsme opět prohráli v poměru 3:6 a ani v posledním utkání se nám nepodařilo bodovat. Tím pádem skončila naše naděje na udržení ve III. krajské soutěži. V příštím roce tedy padáme opět do nejnižší IV. krajské soutěže. V závěrečném hodnocení skončilo naše družstvo na posledním 8. místě. V bodovém hodnocení pak 1:6 vítězství/prohra (8 bodů v tabulce). V budoucnu se opět budeme snažit hrát co nejlépe a zase bojovat o první příčku ve IV. krajské.

foto-2016.jpg

Závěrem mého hodnocení bych chtěl poděkovat všem hráčkám a hráčům za pozitivní přístup k tréningovým hodinám, velké bojovnosti při mistrovských utkáních a v neposlední řadě ke skvělé partě, bez které by to nebylo ono. Další velký dík patří panu Rotalovi, který pro nás po celou sezónu chystá perfektní kurty a nesmím zapomenou ani na početnou skupinu fanoušků, kteří nás při domácích utkáních hojně podporovali.

Ještě jednou děkujeme a v příští sezóně se budeme zase těšit. Za celé družstvo Vám přeje krásné prázdniny Dalibor Mitáš.