Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisté TJ Čechie Zastávka mají za sebou první mistrovské utkání

3. 5. 2018

Komentář Dalibora Mitáše:

V sobotu 28. 4. 2018 nám opět po zimní přestávce začala tenisová sezóna. V letošním roce se naše družstvo bude účastnit IV. krajské soutěže sk. AA. Letos jsme měli hrát pouze 6 mistrovských utkání, vzhledem k rozlosování, oproti standardním 7 zápasům, ale těsně před zahájením se odhlásilo ještě družstvo Ivančic a proto nás letos čeká pouze 5 zápasů, v už tak bídném počtu utkání. Ale s tím bohužel nemůžeme nic dělat. Motivaci máme stejnou jako v předešlých letech a chtěli bychom se umístit co nejlépe v tabulce a pokud možno celou skupinu vyhrát.

1. zápasem, který se odehrál na domácích kurtech, jsme nakročili správnou nohou. Letos máme v družstvu dva nové členy, Soňu Kudláčkovou a Honzu Dvořáka, které čekala premiéra a i když oba zápasy prohráli, bojovali statečně s velice pěkným výsledkem. Za příznivého počasí se nám podařilo zvítězit 5:4 s družstvem Slavoje Třešť, ale o konečném výsledku, musely rozhodnout až závěrečné čtyřhry. Podrobné výsledky z utkání je možné shlédnout na tomto odkazu http://www.cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2018/soutez/6138/zapas-zapis/4

K dalšímu utkání vyjíždíme v sobotu dne 19. 5. do Moravského Krumlova.

Touto cestou bych chtěl poděkovat všem hráčkám, hráčům a fanouškům, kteří nás přišli podpořit. Díky patří také pracovníkům obce Zastávka a panu Rotalovi, kteří nám pomohli s každoroční přípravou kurtů.

 

Za tenisty zdraví kapitán Dalibor Mitáš.

 

1.

Mitáš Dalibor

Křikava Pavel

6:2

6:3

2.

Kudláček Bohumír

Macháč Jan

6:2

6:0

3.

Sysel Pavel

Martinek Denis

6:4

6:2

4.

Dvořák Jan

van Gelder Lambertus

6:7

2:6

5.

Benediktová Ivana

Štrejbarová Hana

2:6

2:6

6.

Kudláčková Soňa

Maryšková Aneta

5:7

3:6

7.

Kudláček Bohumír
Sysel Pavel

Křikava Pavel
Macháč Jan

1:6

4:6

8.

Mitáš Dalibor
Duda Petr

Martinek Denis
van Gelder Lambertus

6:1

6:2

9.

Benediktová Ivana
Hvězdová Irena

Štrejbarová Hana
Maryšková Aneta

6:1

6:2