Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plány tenistů na rok 2020

25. 5. 2020

Ahoj tenisový přátelé a fanoušci.

Letošní rok nám toho připravil opravdu hodně. O situaci, která zasáhla prakticky celý svět nemá cenu diskutovat. Tím bylo ovlivněno všechno okolo nás, včetně sportovních aktivit jak na světové tak na té naší krajské úrovni. Konečně jsme se dostali do fáze, kdy se snad začíná vše probouzet a my se můžeme znovu těšit na naše milované sportovní aktivity, zápasy, tréninky, turnaje. Během měsíce května se nám podařilo zprovoznit a připravit tenisový areál na letošní sezónu. Tímto moc děkuji obci Zastávka a všem členům oddílu tenisu, kteří se velkou měrou podíleli. Velký dík patří také správci panu Rotalovi.

A teď již k samotné sezóně. Letošní rok bude opravdu netradiční. Nařízením ČTS (JTS) bude počet mistrovských utkání opravdu chudý. Bude se hrát pouze tří-kolově a to formou pavouka. Losování proběhlo na půdě JMS 20.5.2020 a podrobnosti o našem losu, soupeřích a systému hraní můžete shlédnout na následujících odkazech. Celá soutěž se odehraje během měsíce června. 

Doufejme, že nás v příštích letech nepotkají podobné varianty a užijeme si klasického formátu soutěže. O výsledcích jednotlivých zápasů Vás budeme zase průběžně informovat na stránkách Čechie.

http://www.cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2020/soutez/7020

 

Od 26.5.2020 začnou v areálu kurtů probíhat opět tréninky mládeže a samozřejmě plánujeme uspořádání tradičních tenisových turnajů pro rekreanty. Areál je opět v provozu a zájemci o rekreační tenis se mohou opět individuálně domlouvat s panem Rotalem na možnosti hraní.

 

Toť v krátkosti vše o letošních plánech. Za všechny tenisty Vám přeji hodně zdraví, pohody a také sportovního vyžití, kterého bylo v letošním roce zatím opravdu málo.

 

Zdraví kapitán Dalibor Mitáš.