Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení sezóny 2008/2009 A mužů trenérem Pavlíkem

23. 6. 2009
1) Jak hodnotíš sezonu 2008/2009
  
V letošní sezoně jsme skončili na 3. místě a získali jsme 45b. Do sezony jsme vstoupili velmi špatně a na to, že po 5 kolech jsme byli poslední se 3body hodnotím sezonu jako celkem úspěšnou. Do zápasů nastoupilo celkem 26 hráčů, což svědčí o kvalitní základně v Zastávce. Největší pozitivum vidím v tom, že za A tým nastoupilo průběžně 7 dorostenců, z toho pouze 3 letos končí v dorostu a 4 patří i další rok do dorostenecké kategorie.Velkým úspěchem je také postup B týmu do okresního přeboru.

2) Kdo tě překvapil v týmu?

Neřekl bych, že mě někdo překvapil, ale spíš mně potěšil celý tým, když se po 5 kole semknul a vytvořila se výborná parta. Velmi kvalitní výkony podával opět až do svého zranění Rousek V., který ve 20 zápasech vstřelil 19 branek a je to pro mně s Vackem ( Vojkovice ) jasně nejlepší útočník v celé soutěži. Všech 26 utkání odehrál dorostenec Maňásek a naznačil, že už v příští sezoně by mohl být vůdčí osobností týmu. V zimní přípravě jsem zkoušel hru bez kapitána Matouše, který nestíhal některé tréniky, ovšem od 3 kola s námi opět začal chodit a vnesl do naší hry tolik potřebnou bojovnost a jako správný kapitán dokázal strhnout celý tým.

3) Budou nějaké změny či posily?


Myslím si, že posily nejsou potřeba a ani to není cesta, kterou by měla Zastávka jít. Získávat hráče formou hostování je nekoncepční a nikdy nevíte co bude s těmi hráči za půl roku. Bude stačit, když se do přípravy zapojí dlouhodobě zranění Prokeš, Mrázek a Rousek V. Z hostování se vrací Prchal a Kovařík a do přípravy by se mělo zapojit i několik dorostenců. Možná největší posilou by tak mohl být 17-ti letý dorostenec Ustohal, který nastoupil už v posledních 4 utkáních, ve kterých vstřelil 3 branky a velmi naši hru oživil.

4) Kdy vám začíná letní příprava?

Letní přípravu začneme 7.7. a bude společná jak pro A tak B muže + některé dorostence. Tréninky budou 3x týdně až do začátku soutěže. Přípravná utkání budeme hrát se Senorady, Rapoticemi, Zbýšovem,Velkou Bíteší a jeden termín je ještě otevřený.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

manas

(jarin, 27. 6. 2009 12:09)

bacha bacha,pan manasek možná bude vůdčí osobností v babicách