Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s novou posilou A mužstva Davidem Vackem

1. 2. 2012

Rozhovor: David Vacek

1_vacek_david.jpgDavid Vacek přichází do Čechie Zastávka na půlroční hostování z Vojkovic. David byl jedním ze základních kamenů momentálně 3. týmu 1. A třídy sk. A. Vojkovice vedl jako kapitán a několik let po sobě to byl jeden z nejlepších střelců 1.B třídy sk. B. Snad mu to bude střílet i u nás :-)
 

Mohl by ses fanouškům a našim příznivcům nějak blíže představit?
Narodil jsem se 23. 4. 1978, bydlím v Brně. S fotbalem jsem začínal ve Vojkovicích, kde jsem teď hrál posledních pět sezón.

Jak si se vůbec udál tvůj přesun do Zastávky?
Na můj přesun měl velký vliv trenér Lukáš, který zde dostal nabídku trénovat A mužstvo a tak mě kontaktoval s nabídkou, jestli bych sem nechtěl jít taky. Tak jsem o tom zapřemýšlel, pak proběhla schůzka s trenérem a s Peťou Hovězákem a prakticky jsem rozhodl. Pak už jenom záleželo na
david-vacek---v-dresu-vojkovic.jpgVojkovicích, zda mě pustí. Tak se taky stalo a jsem tady.

Proč taková změna? Vojkovice se momentálně v tabulce nachází na 3. místě 1. A třídy a bojují o postup do krajského přeboru.
Tak cítil jsem, že už to není ono a chtěl jsem nějakou změnu. Když mi zavolal pan Antonín Lukáš s nabídkou jít do Zastávky, tak jsem se rozhodl, že bych to mohl zkusit.

V Zastávce trénuješ od začátku ledna, jak Tě přijali kluci v kabině?
Kluci jsou v pohodě a přijali mě v kabině velmi dobře, tak snad to tak i vydrží :-)

Bavil ses už s trenérem, na jakou pozici v týmu s tebou počítá, nebo je na to ještě dost času? Společně s Laďou Rouskem byste mohli vytvořit elitní útočnou dvojici v I. B třídě.
S trenérem jsme se na toto téma vůbec nebavili. Myslím, že mě zná a ví, co ode mě může čekat. Jsem útočník tak snad budu hrát v útoku :-) Na spolupráci s Laďou Rouskem se těším a doufám, že tomu tak bude. Teď je bohužel zraněný, tak snad se dá co nejrychleji dohromady.vacek-s-bohuslavem.jpg

Jak zatím hodnotíš zimní přípravu? Těšíš se už za přátelské zápasy?
Zimní příprava je těžká, ale pod trenérem Lukášem je to dané. Žijeme z toho celý rok a je to potřeba… Na zápasy se samozřejmě velmi těším. Je to lepší než trénovat.

Abecedu s Davidem Vackem budete mít možnost si přečíst v zápasovém programu při prvním domácím utkání jarní sezony !!!
 

FOTO: zdroj - sk.vojkovice.com a efotbal.cz