Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor: Lukáš Herman

11. 4. 2013

Rozhovor: Lukáš Herman

lukas-herman.jpg

Narozen: 24.1.1987

Hráčská kariéra:

Přípravka Boby Brno, žáci MS Brno, dorost Slovan Brno, dorost Sparta Brno, muži Kohoutovice, muži Líšeň, muži Hrušovany n/Jevišovkou, muži Tvrdonice, muži Bořitov

Jak ses objevil v Zastávce?

 Tak bylo to přes trenéra Michala Benka, který mě trénoval už v dorostu a ten mi vždy poradil kam jít a nejít. Nikdy to nebylo špatně. V zimě tedy přišel s nabídkou, jestli to nechci jít zkusit do Zastávky, že tam jde trénovat. Absoloval jsem pár tréninků, parta byla dobrá, podmínky taky, tak jsem do toho šel. 

Jak se ti v Zastávce zatím líbí:

Líbí se mi tu, takový zázemí a podmínky jako jsou v Zastávce nemá v krajských soutěžích skoro nikdo, teda pokud samozřejmě ten tým nehrál nějakou vyšší soutěž. Parta je tu dobrá, snad příjdou i lepší výsledky a bude to super.

Volný čas?

Pracuji v laboratoři švýcarské firmy SIKA, jedná se o průmyslovou chemii. Jinak co se týče volného času, tak mě baví skoro všechny sporty, nejradši mám rád tenis nebo squash.

Muzika?

Poslouchám vše, nemám vyhraněný nějaký styl.

Jak bys zhodnotil přípravný zápas s týmem Říčan?

Z mého pohledu obránce to oproti předchozím zápasům bylo v obraně už lepší, ale pořád děláme chyby v osobních soutěžích, neproměňujeme šance. Ještě potrénujeme a snad to bude lepší.