Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor: Ladislav Brychta

13. 11. 2011

Rozhovor: Ladislav Brychta

p1020872.jpgDatum narozeni: 5. 9. 1995

Oblíbený hráč: Frank Lampard

Oblíbený klub: Chelsea FC

Oblíbené číslo: 8

Oblíbené jídlo: Řízek s hranolkama


 

Kdo Tě k fotbalu přivedl a kde to bylo?

K fotbalu mě přivedl taťka s dědou. Tehdy to bylo zrovna v místní Čechii za nejmladší mužstvo, které zde máme (přípravka)p1020874.jpg

Jak si se objevil v místní Čechii ?

V Čechii sem se objevil hned ve svých prvních kručcích, když děda pracoval na Zastávce. A přes jeho známe jsem začal hrát fotbal na Zastávce.

Jak se Ti v Zastávce líbí ?

V Zastávce se mě líbí moc. Myslím si že jako klub máme dobré zázemí. A můžeme hrát vysoko.

Jaké máš fotbalové cíle ?

Hrát, hrát a hrát. Určitě bych nechtěl zbytečně zahřivat lavičku. :D

p1020861.jpgJak hodnotíš podzimní část sezony celkově ?

Postavením v tabulce to nevypadá zrovna nejlíp, ale výkonostně si myslím, že to není špatné. Myslím si že sme celý podzim byli vyrovnaným soupeřem úplně všem a nedá se říct, že bysme někdy prohráli nějakým velkým rozdílem nebo rozdílem třídy.

Který zápas podzimu hodnotíš jako nejlepší, nejhorší a proč?

Nejlepší zápas podzimu je podle mě zápas v Horních Kounicích. Když jsme vyhráli 3:1. Tehdy jsme hráli svůj fotbal a ukázali, že máme na to porazit týmy i z vrchních příček tabulky.
Nejhorší zápas byl podle mě v Oslavanech. Když nás bylo akorát 11 a z toho se nám ještě dva hráči zranili a my museli dohrávat v devíti. I tak sme hrozli z útoků, ale soupeř nás přetlačil a my ztratili zbytečně 3 body. Ovšem bylo to také tím, že nás bylo málo.p1020873.jpg

Jakou máte v kabině partu, jaká je nálada?

Parta v kabině je výborná :). Každý dělá vtípky a hodně se nasmějeme. Po vyhraném zápase mě to někdy přijde jako kdyby jsme vyhráli ligu mistrů. Jinak každý vychází s každým a v kabině je super atmosféra.