Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milan Petřivalský: "Kluci z Babic nás přijali s úsměvem"

23. 10. 2015

p1090444.jpgMilan Petřivalský, bývalý útočník dorostu Kahanu a zastáveckého A mužstva momentálně nastupuje formou hostování v IV. třídě za muže Babic u Rosic. Na tomto angažmá se velkému fanouškovi anglické Chelsea daří. Babice jsou po podzimu na prvním místě tabulky. Rozhovor s Milanem si můžete přečíst níže.

1. Před sezonou si odešel na hostování do sousedních Babic u Rosic, jak se tento přestup odehrál a kdy si se pro něj rozhodl?

Pro přestup jsem se rozhodl na konci minulé sezony, když mi na posledním domácím zápase Babic bylo nabídnuto, abych odešel k nim na hostování. Přišlo mi to jako dobrý nápad, jelikož měli se mnou jít i mí bývalí spoluhráči z Čechie. Dlouho jsme čekali, jak se naše situace vybarví, nakonec vše dopadlo podle našich představ.

2. Babice jsou po podzimu první, týmu se zatím daří, jak to hodnotíš ty ze své pozice?

Je to euforie, nemůžu mluvit za celý tým, ale s jistotou můžu konstatovat, že máme velice dobrý tým. Hrajeme útočný fotbal, a myslím si, že na hřišti předvádíme fakt skvělé výkony. Kdybych měl zhodnotit celý průběh podzimní části od 1 do 5, tak musím dát jedničku a velikou pochvalu našemu trenérovi.

p1090447.jpg3. Na jakém postu za Babice nastupuješ?

Ze začátku jsem nastupoval na hrotu s Petěm Zastěrou, premiéra na domácím zápase se mi vydařila, nahrál jsem na dva góly a sám jeden přidal, ale pak jsem zjistil, že mi to vepředu nesvědčí, přeci jenom jsem za Zastávecký dorost nastupoval na kraji zálohy, trenér si toho všiml a přesunul mě na moji oblíbenou pozici a tou je právě levá krajní záloha. Nemůžu si stěžovat, trenér mi důvěřuje a nasazuje v každém zápase a já si to užívám, přeci jenom jsem se na trávník vrátil po roční pauze.

4. V týmu Babic je vás více hráčů co nastupovalo v minulosti za Zastávku nebo Kahan. Kdo všechno v kádru pro nás ze známých hráčů je? Jak Vás kluci z Babic přijali mezi sebe?

Ze Zastávky se mnou přišli Patrik Tribula, Pavel Pulyak a Jakub Tomeček. Kluci z Babic nás přijali s úsměvem smiley  Ne, v Babicích je parta skvělá, rychle jsme se seznámili se všemi hráči a to víš, když se po tréninku nebo po zápase sejdeš v hospodě tak to seznamování jde pak samo..wink Nemůžu zapomenout na věrné fanoušky Sokola, kteří s námi jezdí i na venkovní zápasy a jsou naším 12. hráčem. Připadám si jako bych hrál za Babice už dávno, dávno před tím.

p1130222.jpg

5. V zimě by ses měl vrátit z hostování, zabojuješ o případné zařezení do A mužstva Čechie, nebo bys volil možnost dalšího hostování?

Rád bych pokračoval na hostování v Babicích, nemyslím si, že bych se dokázal prosadit do Zastáveckého Áčka, ikdyž jsem v minulosti pravidelně nastupoval v základní sestavě, jenže časy se mění a fyzická kondice už není taková jak dřív.p1090440.jpg

 

 

 

 

 

 

6. Ví se, že jsi velký fanoušek londýnské Chelsea, jak zatím hodnotíš její vystoupení v nové sezoně?

Co na to říci, nemůže se dařit pořád. Všichni víme, že může přijít krize a týmu se začne nedařit, ale nevěšme hlavy, je to jen začátek a myslím si, že se ten modrý autobus rozjede a začne vyhrávat. Stojím si pevně za tím, že nic není ztraceno a že na konci sezony bude Chelsea minimálně do 3. - 4. místa.