Jdi na obsah Jdi na menu
 


Michal Nešpůrek - pozápasový rozhovor z Újezdu

26. 5. 2015

Michal Nešpůrek zhodnotil utkání v Újezdu

nespec2.jpgMichale v nedělním utkání jste vyhráli v Újezdě? Jak bys tohle utkání zhodnotil?

No myslím, že jsme odehráli dobrý zápas. Nedělali jsme tolik chyb, jak na jaře děláme a hlavně se nám podařilo dát 4 góly venku, které jsme si vypracovali jak po kombinačních, tak i po bojových stránkách. Hlavně jsme se nebáli zakončovat, což se nám vyplatilo. A v mnoha předchozích zápasech i chybělo. Takže si myslím, že 3 body z venku jsou více než zasloužené, i když jednoduché to nebylo.

V tomto utkání jsi vstřelil svůj druhý hattrick v sezoně? Stálo tě to něco do klubové kasy?

Ano byl to můj druhý hattrick na jaře. No zatím jsem do kasy nic dávat nemusel, ale nebojím se, že by si na to náš pokladník Laďa Rousek nevzpomněl wink . Takže mě to určitě nemine smiley .nespec-3.jpg

Útočná síla Zastávky už není taková jako na podzim, čím si myslíš, že to je?

Tak jednoznačně to je tím, že nedáváme šance to je hlavní důvod. Například v zápase s Blížkovicemi jsem neproměnil 3 tutovky, a proto jsme prohráli. To stejné s týmem Jezeřan. Tam jsem měl také hodně spálených šancí a připravil sem tým o body. Takže myslím, že je to jednoznačně v neproměňování šancí a někdy mně příjde, že i máme více strach zakončovat a vzít na sebe tu zodpovědnost v tom zakončení.

Za týden nastoupíte v domácím utkání proti Chvalovicím, s jakým cílem do tohoto zápasu půjdete?

Tak určitě vyhrát, i když nás nečeká zrovna slabý soupeř. Ale chceme se s ním porvat a vydřít výhru a doufáme, že i postup.