Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ladislav Brychta: "Fotbal mám moc rád, když bych stíhal za víkend tři zápasy, neváhal bych a šel si zahrát i ten třetí"

31. 3. 2014

Ladislav Brychta: "Fotbal mám moc rád, když bych stíhal za víkend tři zápasy, neváhal bych a šel si zahrát i ten třetí"

p1060805.jpg

V sobotu jsi nastoupil za dorost KAHANU v utkání proti IE Znojmo, ve kterém jsi vstřelil 2 branky, jak bys tento zápas zhodnotil?

Z naší strany bych to nehodnotil moc pozitivně. Dělali jsme spoustu chyb a celkově to nebylo moc dobré. O půlce jsme si něco řekli, ovšem právě opak jsme na hřišti po půlce dělali. Dvakrát jsme inkasovali, nakonec se nám podařilo aspoň vyrovnat. Ale je to škoda s takovým soupeřem musíme příště vyhrát za tři body!

Jaká byla zimní příprava a kde jsi jí absolvoval, v Rosicích nebo v Zastávce?

Zimní příprava z mého pohledu nebyla ideální. Zameškal jsem hodně tréninku, třeva i ze zdravotních důvodů. Když už jsem trénoval tak v Rosicích, na Zastávce jsem byl snad na tréninku jen jednou. Doufám, že to ještě doženu v průběhu sezóny.

Co tvé působení v Rosicích, nastupuješ za mladší nebo starší dorost, jak bys zhodnotil úroveň krajského přeboru a krajské soutěže dorostu?

Nastupuji za tým staršího dorostu. Rozdíl mezi soutěži je celkem znatelný. Vyspělost některých týmu je na velmi dobré úrovni. Doufám, že se jako tým Kahanu, tak i Rosic, dostaneme do te první poloviny tabulky a budeme mít klidnou sezónu.

p1060801.jpgNa jakém postu v Rosicích nastupuješ a kolik jsi vstřelil branek?

V Rosicích nastupuji na pozici stopera, párkrát na pozici středního záložníka. Rád bych ovšem více tvořil hru a proto bych chtěl nastupovat spíše na pozici středního záložníka. Za Rosice jsem vstřelil celkem 5 branek. Snad se zadaří a ještě nějakou přidám.

Za Rosice nastupuješ s více klukama ze Zastávky a ze Zbýšova, kolik vás tam dohromady je a jakou formou tam jste?

Nevím přesně, ale myslím, že je nás tam 5. Nevím, jak to přesně je, ale podle mého názoru jsme všichni na střídavý start. Doufám, že se klukům bude chtít a pokud to jen půjde, tak půjdou a rádi si zahrají i za Kahan.

Nedělá ti problém odehrát za víkend 2 utkání a k tomu cestování, jak to máte s tréninky během sezony?

Problém mi to moc velký nedělá. Fotbal mám moc rád, když bych stíhal za víkend tři zápasy, neváhal bych a šel si zahrát i ten třetí. Od doby, co jsem si udělal řidičák, je to pro mě mnohem jednodušší. Kluby se domluvili tak, že budeme chodit na tréninky do Rosic.