Jdi na obsah Jdi na menu
 


Laďa Brychta vyhrál nejlepšího střelce

8. 7. 2014

lada-brychta.jpgLadislav Brychta vyhrál 7. ročník nejlepšího střelce Zastávky v sezoně 2013/2014. Celkem 14 branek vstřelil do černého. O rovné 4 branky vyhrál před shodně druhými Vladimírem Rousek a Kubou Frecerem. Nutno dodat, že se do produktivity nepočítaly vstřelené branky, které Laďa střílel na střídavých startech v přeborových Rosicích.

Krátký rozhovor s vítězem 7. ročníku zastávecké kopačky

1. V letošním ročníku 2013/2014 si zvítězil v tabulce střelců zastávecké kopané, jak bys zhodnotil svoji střeleckou bilanci? Navíc spoustu branek, které jsi vstřelil na střídavý start v Rosicích se ani nepočítalo.

Počet vstřelených branek mi udělalo obrovskou radost, ale zároveň mě konečný počet velmi překvapil, protože většinu zápasů jsem odehrál na pozici stopera. Většinu branek jsem vstřelil na jaře, které bylo v tomto ohledu nadmíru vydařené  V Rosicích jsem vstřelil dohromady pět branek a jsem rád, že i bez nich se mi podařilo tuto soutěž vyhrát.

2. Přitom jsi vyhrál soutěž se zatím nejmenším počtem vstřelených branek od doby co tato soutěž funguje. Co k tomu dodat, byl letošní ročník těžký?

Nevím jestli byl těžký, ale asi se útočníkům nedařilo tolik jako mně.p1060801.jpg

3. Po sezoně odcházíš do kategorie mužů, nebo ještě zůstáváš v dorostu?

Touhle sezónou jsem v kategorii dorostu skončil. Chtěl bych strašně poděkovat treńerům dorostu panu Strnadovi a Honzovi Pospíšilovi, kteří to se mnou vydrželi, i když to někdy nebylo lehké . Taky bych chtěl jako kapitán jménem celého týmu jím timto poděkovat a popřát mnoho úspěchů do další sezóny. Sézonu bych chtěl odehrát za zastávecké A mužstvo, tak uvidíme, snad se mi podaří prosadit.

4. Letos si měl možnost nastupovat v krajském přeboru dorostu na střídavý start v Rosicích, jak bys zhodnotil výkony vašeho mužstva?

Celkově bych zhodnotil sezónu jako úspěšnou. Některé výkony byly nadmíru dobré, ale byly i zápasy, které se zase až tak nevyvedly. Na nováčka soutěže si myslím, že krásný střed tabulky

4. Jak moc se těšíš na letní přípravu?

Na letní připravu se těším, ale na druhou stranu také ne. Fotbal mám velmi rád, a tak jsem nadšenej, že připrava už začíná. Na druhou stranu se netěším na to běhání v tom úmorném vedru, ale tak snad to nějak zvládnu 

p1060805.jpg

 

Zastávecká kopačka 2013/2014 - KONEČNÉ POŘADÍ

14 branek - Ladislav Brychta

10 branek - Vladimír Rousek, Jakub Frecer

8 branek - Michal Kadlčík