Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava: Čechie Zastávka B+dorost - Černá Hora 5:1 (4:0)

15. 3. 2009

V dnešním dopoledním utkání náš tým složený především z hráčů béčka a dorostu doplněn o pár hráčů z áčka porazil Černou Horu, která hraje 1. B třídu sk. A vysoko 5:1.

 

Čechie Zastávka - Černá Hora 5:1 (4:0)

 Branky: Matouš, Pohl, Paseka, Vaněk, Ustohal

 

Sestava:

Pospíšil

Kříž (46. Ambrož), Ištok, Klapal (46. Maňásek), Venclovský (46. Sláma)

Pohl, Matouš, Vaněk, Chačatrjan Vardan

Ustohal, Paseka

 

Do utkání jsme vstoupili s určitým respektem k soupeři, ale po pár minutách jsme se dostali do hry a vstřelili první branku Matoušem. Další branky přidal Pohl, po svém úniku Paseka a nakonec Vaněk, kteřý technickou střelou trefil horní růžek černohorské branky. Soupeř v prvním poločase měl pouze 1 vážnější šanci, ostatní  jejich střely končily mimo branku. Stav v poločase byl tedy 4:0 v náš prospěch.

Do druhého poločasu se prostřídala praktický celá obrana až na Ištoka. Na pozici stopera se stáhl Chačatrjan a na střed zálohy Maňásek. Vytvářeli jsme si další šance, především ze standartních situací jsme dokázali zahrozit, góly mohly po svých hlavičkách proměnit Ištok a Matouš, ale nestalo se tak. Zvýšit dokázal Jiří Ustohal, který vstřelil branku po své tečované střele. Brankář Pospíšil měl dobře postavenou branku, protože hosté nastřelili dvakrát tyč. Po chybě v naší defenzívě Černá Hora snížila na rozdíl 4 branek, ale do konce utkání se už více nestalo a tak konečný výsledek byl 5:1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář