Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži B skončili po podzimu na 5. místě

MUŽI B jsou po podzimu na 5. místě tabulky

p1060690.jpg

 

Zhodnocení podzimu trenérem Petrem Smištíkem:

Naše B mužstvo přezimuje po podzimní části na pátém místě s nevelkou bodovou ztrátou na přední týmy. Nebýt zbytečné a smolné prohry v poslední utkání v Mělčanech, mohli jsme přezimovat dokonce na druhém místě. V domácích zápasech mužstvo soupeře přehrávalo, předvádělo pěknou kombinační hru a ve většině utkání naplno bodovalo. Samostatnou kapitolou jsou však zápasy na hřišti soupeřů. Nejen že až na výjimky nás domácí týmy jednoduchou a důraznou hrou nakopávaných míčů přehrávaly, ale co je horší střílely i laciné góly. Proto jsme z venkovních utkání odcházeli často bodově na prázdno. Naši hráči, a to k mému úděsu zejména ti zkušení, se pak místo toho, aby mužstvo udržovali v pohodě i za nepříznivého stavu, pouštěli do slovních půtek s rozhodčími. Tím mužstvo nejednou oslabili a výsledek pak nemohl být dle našich představ. Vyvrcholením bylo utkání v Troubsku (0:2), kdy jsem se musel za chování některých hráčů doslova stydět. Naprosto odmítám ubrečené názory, jak nám který rozhodčí kde ublížil. Tak kvalitní a zkušené mužstvo si musí i s mírnou nepřízní sudích poradit.

p1080496.jpgDo mužstva přišli nový hráči Škula, Matějka, Prečan, Kovařík a Procházka, kteří naši hru jednoznačně zkvalitnili. Škoda jen zranění Procházky v sedmém kole, mužstvu pak do konce podzimu moc chyběl. 

Osa týmu se skládá ze zkušených hráčů. Dále k nim byli zařazováni dorostenci a také hráči, kteří z různých důvodů skončili v A týmu. Dlužno dodat, že byli jednoznačnými posilami.
Rád bych se také zmínil o spolupráci s trenérem A mužstva Lukášem. Myslím že rotace hráčů mezi oběma mužstvy byly ku prospěchu hry obou týmů.

p1080540.jpg

V neposlední řadě bych chtěl také poděkovat vedoucím mužstva Jiřímu Bartoškovi za stoprocentní servis a obětavou práci, kterou pro tým odvádí.

 
Tabulka po podzimu 2012

 

tabulka-po-podzimu-muzi-b.jpg

 

 

STATISTIKA PO PODZIMU 2012

 

 

statistika.jpg