Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko je po podzimu na 13. místě tabulky !!!

12. 11. 2013

Béčko po podzimu okupuje 13. příčku tabulky

B mužstvo těsně před startem sezony opustil trenér Petr Smištík, tato situace byla velmi nepříjemná a čekalo se jak se vedení a hlavně hráči k této situaci postaví. Soutěž se nakonec i přesto, že oficiálně nebylo dostatek hráčů přihlásila. Úvodní kola se celkem zvládla, ale postupem času kolidovaly termíny se zápasy A mužstva, kvůli kterým béčko nesložilo ani 11 fotbalistů do pole. Raritou se stalo, že v jednom utkání B mužstva nastoupilo v našem týmu v základní sestavě celkem 5 brankářů. K některému utkání pro nízký počet ani mužstvo neodjelo. Proto doufejme v lepší zítřky. Snad se to přes zimní přestávku dá nějakým způsobem dohromady.

Zhodnocení sezony se ujal, vedoucí mužstva, vodonosič, občasný brankář v jedné osobě Honza Pospíšil:

Naše B mužstvo nebylo před sezónou v dobré situaci. Poté co mužstvo prakticky ze dne na den opustil trenér Smištík a nechal celý tým na holičkáh jsme byli postaveni před situaci, zda vůbec nastoupit do soutěže. Po vzájemné dohodě s vedením Čechie, béčko nakonec do soutěže nastoupilo. A prvních 5 kol to nevypadalo na nějaké závratné problémy se záchranou, nebo existenčními problémy. Samozřejmě že to byla zásluha hráčů áčka, kteří v těchto kolech vypomohli, ale také jakého si počátečního entuziasmu z toho, že my béčko jsme jeden tým a s touto nelehkou situací se chceme nějak poprat. Bohužel jak říkám trvalo to jen prvních pět kol. Poté se již zmíněný entuziasmus u některých vytratil a v kombinaci, že se hodně zápasů krylo s naším áčkem, šli výsledky i předváděna hra dolů. Takovým vyvrcholením byla kontumační prohra s Radosticemi nebo zápas, ve kterém nastoupilo 5 brankářů a ještě ke všemu se nehrálo v jedenácti lidech. Na našem umístění se bohužel odrazila i velmi chabá účast na trénincích, bez kterých to prostě nepůjde!!! Před sezónou nám bylo nabídnuto trénovat 3x týdně s áčkem nikdo nečekal, že se budou trénovat všechny tréninky, ale aspoň jeden týdně je nutný, což ve většině případů bohužel nebyla pravda. Aby tento článek nebyl jen negativní , tak musím zvlášť poděkovat a vyjádřit velký obdiv Martinu Procházkovi za to, že ač není ze Zastávky, nenechal tým ani jednou v nesnázích a byl vždy tím správným kapitánem a hnacím motorem. Pochvalu si zaslouží samozřejmě i ostatní, kteří pomohli béčku a to především – Karel Galetka, Lukáš Pospíšil, David Tribula, Kuba Venclovský, Ondra Ambrož, Pepa Prečan, Honza Paseka, Martin Hovězák a Pavel Ševčík. Taky bych chtěl poděkovat klukům s dorostu Laďovi Brychtovi a Kubovi Frecerovi za to, že ač měli jeden nebo dokonce dva zápasy v nohách šli nám pomoct. A samozřejmě všem klukům s áčka, kteří nám pomohli.

Nyní je před námi velice těžka zima, kdy si musíme spolu sednout a domluvit se jak to budeme dál dělat. Takhle to totiž nemůže fungovat!!!! Musíme se zamyslet nad naším přístupem a taky musíme sehnat hráče, aby nás bylo alespoň 11 bez pomoci A mužstva (pravidelně chodících). Na tomto problému již intenzivně pracujeme a to zapojením některých hráčů, kteří již ukončili kariéru, převážně se jedná o „starší“ hráče. Dále jsou rozjednány nějaké hostování atd…..

Ač na podzimu jen těžko hledám nějaká pozitiva (ale i pozitiva samozřejmě byla ), tak bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří během podzimu nastoupili a také vedení Čechie Zastávka, že za námi stálo a pomáhali nám, jak jen to bylo možné. A nezbývá nic jiného než jen doufat že jaro bude lepší.

 

Vedoucí mužstva, trenér, vodonoš, občasný sněhulák

Honza Pospíšil

TAKŽE HLAVNĚ DOBŘE POTRÉNOVAT KLUCI

becko-podzim.jpg

 

Střelci:

Procházka - 3

Kvarda, Paseka, Ustohal - 2

Ambrož, Benedikt, Holas, Nešpůrek, Pohl, Ševčík, Švarc - 1


 

Nejvyšší prohra:

12. kolo Čechie Zastávka B - Sokol Senorady 0:5