Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo MUŽI B: Čechie Zastávka B - Sokol Dolní Loučky 2:4 (2:2)

2. 10. 2013

8. kolo III. třída sk. B

Čechie Zastávka B - Sokol Dolní Loučky 2:4 (2:2)

Branky: Nešpůrek, Pospíšil Lukáš

Sestava:

Galetka

Pospíšil, Procházka, Ištok, Tribula

Ambrož, Nešpůrek, Ševčík, Švarc

Ustohal, Paseka

 

Naše sestava proti Dolním Loučkám byla doplněna tentokrát i o hráče Ačka,kteří odehrali svůj zápas o den dříve v sobotu a byli ochotni nám jít pomoci... Po dlouhé době jsme měli i 4hráče na lavičce. A musime konstatovat, že můžeme být jen rádi.

Od prvních minut měli balon na svých kopačkách převážně hosté, náš pozdní přístup k nim, jim umožňoval hrát jejich kombinačni hru. Jejich prvni gól padl v době kdy jsme hráli o deseti, když jeden náš hráč byl ošetřován za postraní čarou. Bohužel jeho zraněni mu nedovolilo vrátit se zpět do hry, proto jsme museli poprvé střídat. Na obdrženou branku sme mohli odpovědět hned vzápětí. Po krásné akci našeho útočnika se jeho střela odrazila od tyčky přímo před prázdnou branku. Bohužel k naši smůle dobíhajcí hráč napálil míč pouze do břevna zcela opuštěné brány. Svůj nezdar Pospíšil odčinil o několik minut později, kdy dokázal prostřelit brankaře hostí a srovnat na 1:1. Pár minut před koncem poločasu se nám podařilo vstřelit i druhý gól.Z přímého kopu se krásně trefil Nešpůrek. Naše radost netrvala dlouho a hosté stihli do poločasu ještě vyrovnat na 2:2. Za zmínku v prvnim poločase stojí i to že jsme museli po druhé střidat, opět skrz zraněni.a dále neodpískana penalta po jasném faulu na našeho hráče.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s dalšími dvěma změnami, opět skrz zraněni. A musime říct, že to už bylo na naši hře hodně znát. Soupeř nás dokázal ještě vice přehrávat a zatlačil nás před naši bránu. Tohoto tlaku dokázal využit a vstřelil nám další dvě branky, tím stanovil konečný stav 2:4.