Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo MUŽI B: Sokol Řeznovice - Čechie Zastávka B 4:1 (3:0)

22. 9. 2013

7. kolo III.třída sk. B

Sokol Řeznovice - Čechie Zastávka B 4:1 (3:0)

Branka: Ustohal

 

Sestava:

Galetka

Pospíšil,Procházka,Venclovský,Tribula

Ambrož,Ševčík,Vrba,Chačatrjan

Paseka, Navrátil

Náhradník: Ustohal

K dalšímu mistrovskému utkání zajiždělo Béčko do Řeznovic, utkáni bohužel vyšlo na stejný den s áčkem. Takže se odjíždělo ve dvanácti lidech. Oproti minulému utkání už to byl krok dopředu...

Hra v prvním poločase ,ale bohužel byla krokem zpět, bojovnost a nasazení se vytratilo. A mohli jsme být rádi, že poločas skončil jen 3:0. ,,Všechny góly jsme dostali po centru nebo rohu hlavou,, první gól padl po centru z lajny na zadní tyč, druhý roh zahraný na zadní tyč, a třetí opět centr ze strany a opět gól hlavou. A to jeden gol nebyl pro ofsajd uznán, k tomu ještě několik slibných příležitostí Řeznovice nevyužili..

Benfika měla jednu šanci v prvním poločase a to za stavu 1:0. Paseka se krásně prosadil do vápna a jeho střílenou nahrávku před bránu bohužel nikdo z našich nedokázal zasáhnout.

Do druhého poločasu nastoupil od začátku Ustohal. V kabině jsme si řekli co a jak změnit a hra začala vypadat jinak než v prvním poločase. Více se běhalo bojovalo a přicházeli i golové příležitosti. Jednu jsme dokázali využit, po sólu Vítka Vrby kdy obešel několik protihráčů se míč dostal do vápna na Ustohala a ten se nemílil a snížil na 1:4.

Ještě ke čtvrtému gólu který jsme obdrželi, padl opět z rohu jako ten druhý. Jinak se už nic zajimavého na hřišti neudálo.

Nezbývá než se oklepat a zkusit v přištím domácím utkání uhrát už nějaké body.