Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo MUŽI B: Čechie Zastávka B - Sokol Lažánky 0:3 (0:1)

15. 9. 2013

 6. kolo III. třída sk. B

Čechie Zastávka B - Sokol Lažánky 0:3 (0:1)

Komentář k utkání:

K zápasu s Lažánkami jsme nastoupili kvůli zranění, nemocem a omluvenkám pouze v deseti lidech. Tím bylo určeno jak se bude zápas vyvíjet. Od úvodního hvizdu jsme byli pod neustálým tlakem. Převaha jednoho muže byla znát, ale i tak se nám dařilo nepouštět je do brankových příležitostí, když se nějaká vyskytla tak ji náš brankař dokázal zlikvidovat, jinak se pokoušeli o střelbu ze středních vzdáleností ale bránu trefit se jim nedařilo. Bohužel se nám čisté konto do poločasu udržet nepodařilo. Střela zhruba z hranice velkého vápna byla lehce tečována a na její změnu už nedokázal brankař zareagovat a skončila za jeho zády. Takže do kabin se šlo za stavu 0:1. Naše šance v první půli by se daly spočitat na prstech jedné ruky.To se dalo ale očekávat, dostat se za jejich dvoumetrovou obranu nebylo jednoduché, vrchem to nešlo a kombinačně také ne.

Do druhé půle sme nastoupili s tím snažit se udržet stav 0:1 co nejdýl a kdyžtak v závěru stím něco udělat. Zhruba dvacet minut se nám to dařilo. Defenzíva společně s brankařem Galetkou pracovala spolehlivě, moc šancí soupeři nedovolila a i standartní situace zvládala odvracet. Jen jeden roh se nám ubránit nepodařilo, a po špatném odkopu se mič dostal k volnému protihráči a ten zhruba z penalty poslal míč pod břevno naši brány 0:2. I tak jsme se nepoložili a bojovali dál.

Třetí branku jsme obdrželi zhruba 8 minut před koncem, zda měla nebo neměla platit se dá polemizovat. Po přehození našeho brankaře letěl míč do odkryté brány směrem, kde stál útočník Lažánek v ofsajdu. Na míč sice nedosáhl, ale udělal pohyb směrem k míči, který chtěl hrát. Bohužel branka byla uznána, a tim pádem utkání skončilo výsledkem 0:3.

I tak ale není co týmu vyčítat, nasazeni a bojovnost, kterou jsme předvedli zaslouží uznání, hrát v deseti celý zápas neni jednoduché, a prohra nám v kabině nijak neubližila a náladu nezkazila. Snad nějaké body uhrajem příště.