Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo muži B: Čechie Zastávka B - Sokol Řeznovice 8:0 (2:0)

7. 9. 2008

5. kolo III. třída skupina B

Čechie Zastávka B - Sokol Řeznovice 8:0 (2:0)

Branky: Kadlčík z pen, Hovězák z pen, Zezula, Malý, Divácký, Klapal, Paseka, Bohuslav

 ŽK: Paseka, Hovězák

Sestava:

Pospíšil J - Pospíšil Zd, Hovězák, Zezula, Zoblivý (30. Venclovský) - Maňásek (80. Bohuslav), Kadlčík, Matouš, Malý (75. Klapal)- Paseka, Divácký

 

Zápas byl vyjímečný v tom, že proti sobě nastoupily mužstva, které jsou po čtyřech kolech na prvních dvou příčkách v tabulce.

Čekal se teda tvrdý boj. Ale opak byl pravdou, Zastávka vstřelila uvodní branku  utkání už v 5. minutě, kdy hostující hráč zahrál ve vápně rukou a kopala se penalta, kterou proměnil Kadlčík - 1:0. Naši hráči si v prvním poločase vytvořili v prvním poločase ještě další tři hezké akce, hosté se do vážnější šance nedostali. Naopak doplatili na nedůraznost ve vlastním pokutovém území, když ve 40. minutě zahráli opět rukou a následující pokutový kop proměnil Hovězák - 2:0. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro Zastávku.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivně naši fotbalisté, když se v 50. minutě prosadil po zahraném rohovém kopu Zezula - 3:0. A tento gol odtartoval koncert gólový koncert druhé půle zápasu. Na 4:0 zvyšoval hlavou Malý, který dostal krásný centr od Hovězáka po zahraném přímem kopu. Další branku přidal Divácký, který z halfovoleje krásnou střelou zvýšil už na 5:0. Na 6:0 zvýšil Paseka. Na 7:0 zvyšoval Bohuslav, který po centru Klapala doklepával do protipohybu hostujícího brankáře. Na 8:0 zvyšoval Klapal, hezkou střelou z hranice šestnáctky. Zápas se našmu mužstvu velice povedl. Předvedli parádní výkon. Příští týden zajíždí naše béčko na připravované derby do Zbýšova :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář