Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. kolo MUŽI B: Sokol Lažánky - Čechie Zastávka B 3:5 (2:4)

8. 6. 2009

24. kolo III. třída sk. B

Sokol Lažánky - Čechie Zastávka B 3:5 (2:4)

 

 Obrazek

Branky: Paseka 2, Matouš, Ustohal, Nešpůrek

 

 

 

 

 

 

Sestava:

Štěpán

Pospíšil Zdeněk (60. Hovězák), Nešpůrek, Sláma Zdeněk, Zoblivý

Pohl, Kadlčík, Matouš, Hampl (74. Pospíšil Lukáš)

Ustohal (80. Sláma Jan), Paseka

 

Do zápasu jsem nastoupili s tím, že v přípradě výhry a zaváhání Řeznovic v Loučkách bychom byli již jasným postupujícím do OP.

V prvním poločase jsme byli lepší týmem, už v 5. minutě jsme se dostali do vedení se trefil hlavou Matouš po centru Ustohala - 0:1. V 8. minutě udělala naše obrana obrovskou chybu ze které domácí nastřelili tyč a z následující dorážky stříleli pouze vedle. To už ale neplatilo v 9. minutě kdy se před domácím hráče, rozestoupila naše obrana a jeho střela za hranicí velkého vápna skončila v naší síti - 1:1. V 10. minutě se do šance dostal po své idividuální akci Hampl, ovšem jeho střelu domáucí hráči vyhlavičkovali z brankové čáry. V 11. minutě jsme se dostali opět do vedení brankou Nešpůrka, ke kterému se odrazil na vápně míč a ve skluzu zakončil - 1:2. Ve 14. minutě dostal krásný pas za obranu Ustohal, který přesprintoval domácí obranu a šel sám na brankáře, kterého krásně přeloboval -1:3. V 19. minutě dostal Matouš přihrávku do ulice mezi domácí obránce přihrál na malé vápno Pasekovi, který zakončoval do prázdné a zvýšil na rozdíl dvou branek - 1:4. Domácí ještě do konce první půle snížili, naše obrana zaspala a nechal ve vápně hostujícího útočníka, kterou hlavou přehodil Štěpána a snížil na - 2:4.

Do druhého poločasu jsme nastoupili nejspíše s tím, že už to máme v kapse a podle toho tak vypadalo. Domácí  hru vyrovnali. V 60. minutě se dostal do šance Matouš a jak jinak než hlavou. Ovšem jeho hlavičku domácí obránci z brankové čáry vyhlavičkovali. V 62. minutě domácí z brejku snížili na rozdíl jedné branky - 3:4 a my se začali strachovat o výsledek. V 68. minutě nastřelil Hovězák tyč. Domácí mohli vyrovnat v 75. minutě, když zahodili vyloženou šanci. Rozhodující moment byl v 79. minutě, kdy Ustohal poslal přihrávku do lajny Hovězákovi a ten našel přízemní přihrávkou na malém vápně Paseky, který zvýšil na konečným - 3:5. O šestou branku v domácí síti se mohli postarat Paseka s Honzem Slámou. V 87. minutě první jmenovaný dostal po kolmé přihrávce Kadlčíka nastřelil gólmana a následně poslal centru před bránu, na který druhý jmenovaný Sláma nedosáhl.

Náš výkon nebyl optimální a důvod na to měla určitě Letní noc, která se konala předešlou noc :D. Zápas jsme ale nakonec zvládli a po zaváhání Řeznovic můžeme slavit postup do Okresu !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jooooooo!

(los kabanos, 7. 6. 2009 19:35)

Tak už jsme tam už jsme tam,s trikolorou na klopě.Tak už jsme tam už jsme tam ve fotbalové evropě!Okrese třes se!

Postup

(georg best, 7. 6. 2009 19:18)

Je to tam!!!!forever benfika,