Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení sezony MUŽI A 2012/2013

30. 6. 2013

p1110075.jpgPosezonní rozhovor zhodnotil trenér A mužstva Michael Benko

Pane trenére jak byste zhodnotil jarní část sezony?

Jarní sezóna byla náročná hlavně psychicky, jak pro nás trenéry, tak pro hráče a vedení, jelikož jsem mužstvo přebíral v zimní přestávce s pouhými 12-ti body, což skutečně nebylo moc... V zimě jsme však dobře potrénovali, sehráli řadu přáteláků a kvalitně jsme posílili na postech, kde mužstvo ,,tlačila bota´´. Některým hráčům jsme našli post, který jim vyhovoval herně nebo typologicky, at´ už se jednalo o Zdeňka Pospíšila na pozici pravého beka nebo Lud´ka Stehlíka, který se našel na postu defenzivního štítu. Velmi nám pomohl comeback zkušeného Martina Hovězáka, který toho sice ze zdravotních důvodů příliš neodehrál, ale skvěle stmelil partu v kabině, na tréninku, ale především při zápasech předával zkušenosti těm mladším. Dalším důležitým článkem byl kapitán Honza Bohuslav, který vždy dokázal strhnout mužstvo a pozvednout prapor ve chvílích, kdy se nedařilo a díky tomu jsme otočili řadu utkání za nepříznivého stavu. Osobnostně je to jeden z nejlepších kapitánů, se kterými jsem se za svou trenérskou, ale i hráčskou kariéru setkal. Skvěle nám vypomohli hráči jako David Hampl nebo Pepa Prečan v době, kdy jsme se potýkali s řadou zranění a bolestivými šrámy v nabitém a náročném jarním termínovém programu. Všechny tyto faktory značně ovlivnily náladu a pohodu v mužstvu, hráči si začali věřit a získávat body i s těžkými soupeři z popředí tabulky, p1110006.jpgcož vyústilo ziskem 20 bodů v jarní části soutěže při bilanci 5 výher, 5 remíz a pouze 3 porážky a aktivní skóre 27-20. To znamená, že se mužstvo zlepšilo nejen v útoku, ale především v obraně. Nezbývá než jaro hodnotit kladně a všem, kteří se na záchraně podíleli, tak poděkovat.

Který zápas byl z Vašeho pohledu nejlepší a který naopak nejhorší?

Nejlepší utkání jsme odehráli v Tuřanech, naopak nejslabší výkon jsme předvedli na domácím hřišti hned v úvodním jarním duelu proti Šatovu.

Jak to s váma vypadá do budoucna, budete pokračovat dále u mužstva i ročníku 2013/2014?

Mise splněna - záchrana se povedla, takže zůstávám a jsem za to rád, poněvadž jsem zde našel naprosto skvělou partu hráčů, vynikající podmínky pro práci, výborné vedení v čele s Petrem Hovězákem a řadu nových přátel.

Konečná tabulka I.B třídy sk. B JMKFS

tabulka-a-po-sezone.jpg

Nejvyšší výhra: 14. kolo Zastávka - Únanov 7:0 (4:0)

Nejvyšší prohra: 10. kolo Pohořelice - Zastávka 6:0 (2:0)

  Nejlepší střelci:

Lukáš Kučera - 12 branek (z toho 5 branek za Chrlice)

Vladimír Rousek - 10 branek