Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení podzimu A mužstva 2015/2016

6. 12. 2015

Áčko je po podzimní části sezony na 12. místě

Zastávecké A mužstvo postoupilo po 51. letech do druhé nejvyšší krajské soutěže. O tom jak se našim klukům dařilo nebo nedařilo si můžete přečíst níže ze zhodnocení trenéra. Nebýt špatně zaregistrovaného Jirky Housera, který sice žádné utkání neovlivnil, ale byl uveden v zápase o utkání, ba dokonce nastoupil pouze do jednoho utkání za rozhodnutého stavu 3:0. Měli by naši fotbalisté o 4 body více, kdy by se nacházeli v klidném středu tabulky.

Tabulka I.A třída sk. a po podzimní části 2015/2016

tabulka-acko-podzim.jpg

p1150645.jpgTrenér Tadeáš Szypula hodnotí sezonu následovně:

Jak z vašeho pohledu proběhla podzimní část sezony?

Podzim 15 hodně rozpačite a to hlavně z pohledu ne herního, ale spíše z celkového postavení v tabulce. Příčin bylo několik. Málo hráčů, málo branek, malé branky soupeřů, hodně remíz ! 1 - Neuzdravili se nám někteří hráči: Šic, Rousek, odešel Kadlčík. 2 - Po prvních pár utkaních se zranil Nešpůrek a nehrál, hrál poslední 2 zápasy. Co jak víme, tak to bylo víc jak 40 branek, které s Rouskem minulou sezonu dali, a takový počet branek chybí. 4  -Spolupráce s Rosicema byla plodná jenom v prvním utkání, pak se jim zranili nebo onemocněli hráči a sami měli problém poskládat sestavu. Tak chodil 1 max 2 hráči a to brankář, obránci nebo záložníci a my jsme nutně potřebovali posílit útok, musím dodat, že všichni až na 1 vyjímku nám pomohli. 3 - Velice uzký kádr hráčů, kdy se spoléhalo na výpomoc z Rosic. 5 - Překvapení hráčů, že se muselo běhat víc a nesmělo tolik kazit, jinak přišel trest v podobě branek! Spousta dovolené v letní přípravě? Pevně věřím v zimě potrénujem a jaro máknem !

Jaké utkání bylo nejlepší, které naopak nejhorší?

Nejlepší utkání bylo v Miroslavi, tam to všem sedlo, jak našim tak hračům z Rosic. Nejhorší utkání Dobšice. Takový zápas jak jsme odehráli tam to byla facka pro nás všechny. Nikdy se tak nesmíme nechat porazit ! Chudák Peťo.

Jaká je spokojenost s projektem farma (Rosice-Zastávka)?

Spoluráce v rámci možnosti šla, musime vyladit některé zaležitosti.

Kdy začíná zimní příprava + termíny přípravných utkání?p1150643.jpg

Zimní přípravu zahájíme 14. 1. 2016 v 18.00 hod v Zastávce. Doufam, že kluky po 2 měsících poznám, hlavně abychom se vešli do kabiny wink Začátek bude volnější, pak budeme přitahovat. Proložíme běhání posilovnou, popřípadě halou dle počasí. Některá přátelská utkání jsou již domluvena, ostatní se ještě doplní. Jasné zatím jsou zápasy: 23.1. - Bohunice, 13. 2. - Kuřim, 20. 2. - Vladislav, 26. 2. - Rajhrad.

Jsou v plánu nějaké případné změny v kádru A mužstva?

Doplnit mužstvo budeme chtít. Nutně se musíme více spolehnout na naše kluky. Chci do přípravy zapojit také kluky z dorostu, jsou šikovní, ale musí chtít a vydržet a bude to dobré jak pro ně, tak pro nás.

Závěrem bych chtěl poděkovat vedení Čechie za velmi služné podmínky a věrným fanouškům jak na mezi, tak u hospody a přáním ZŮSTAŇTE VĚRNÍ.