Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení podzimu 2013 A mužstvo

15. 11. 2013

Zhodnocení podzimní sezony ročníku 2013/2014 MUŽI A

muzi-a-podzim-2013.jpg

 Trenér A mužstva Michael Benko zhodnotil sezonu následovně:

Do sezóny 1.B třídy sk. B 2013/2014 jsme vstoupili rozpačitě, kdy po zbytečné remíze v Mikulově, porážce v Tuřanech (katastrofální výkon) a remíze v Šatově jsem se na hráče velmi hněval za jejich lehkovážný, lajdácký a volnomyšlenkářský přístup k letní přípravě neboť letní "přechodné" pobyty mých hráčů na Mušově, Vranově, návštěvy hradů a zámků v době přátelských utkání či různé grilovačky a nezřízené oslavy narozenin babiček a tetiček mě doslova vytáčely k nepříčetnosti a negativně se tak podepsaly na špatném vstupu do soutěže... p1110841.jpg
Obrat nastal po naší důrazné promluvě a návratu obrovské osobnosti a lídra týmu Lukáše Kučery z divizních Rosic, čímž se rapidně zlepšila naše hra a výkony a nastartovali jsme 10-ti zápasovou sérii bez porážky, která nás katapultovala do nejvyšších pater tabulky. V tomto období hráči předváděli skutečně kvalitní výkony, poctivě trénovali a v utkáních táhli za jeden provaz, za což jim patří pochvala, úcta a dík! Největšími oporami se stali -  především Pepa Prečan v bráně, oba stopeři - Oprchal s Hermanem, Lukáš Kučera v záloze a útočník Rousek.
Fantastické výkony předváděl Martin Maňásek, který až změní svůj pohled na fotbal a ujasní si priority, tak bude velice žádaným hráčem i od týmů z vyšších soutěží. Vysokou kvalitu prokazoval již tradičně kapitán Honza Bohuslav. Nevyrovnané výkony předváděli mladší hráči jako Kuba Pohl, Honza Reiter či Zdeněk Pospíšil, kteří toho však ve fotbale mají ještě hodně před sebou. Více jsem očekával od Romana Stromeckého jenž měl parádní vstup do sezóny. p1110824.jpg
Ve větším fotbalovém rozletu jej ale limitují častá zranění a jeho osobní lékař. Větší produktivitu jsem očekával od všech útočníků, ale to se snad na jaře zlepší... Pozitivem je rozkoukávání se v A mužstvu mladíka Benedikta. Během podzimu však došlo i k událostem, po kterých mi přibylo také pár vrásek na tváři: 1) situace v B týmu, kdy jsem nepochopil, kterému ze slov "že s Áčkem mohou trénovat" hráči B mužstva nerozuměli...??, což se odrazilo v neutěšeném stavu Béčka. 2) přístup dorostenců... to mi hlava nebere! 3) chování a výtržnosti pohořelických diváků i hráčů po našem vzájemném duelu!

K radostem samozřejmě patří bodový zisk a umístění Áčka, zvyšující se zájem fanoušků, parádní pozápasové akce a parta, která se zde vytvořila! Touto cestou bych za skvělou práci a obětavost rád poděkoval pánům Hovězákovi a Pospíšilovi i jejich rodinám, které je maximálně podporují. Další velký dík náleží také mému kolegovi Zdeňkovi Hermanovi, který má nejen v den utkání plné ruce práce s hráči a administrativou, všem trenérům mládeží a vůbec všem, kteří nás podporují.

TABULKA PO PODZIMU 2013/2014 

acko-podzim.jpg

p1120944.jpgStřelci po podzimu:

7 - Rousek

6 - Kadlčík, Kučera

4 - Maňásek

3 - Nešpůrek

2 - Reiter, Pohl, Stromecký

1 - Bohuslav, Oprchal, Stehlík


Nejvyšší výhra: 7. kolo Zastávka - Jezeřeny 6:1

Nejvyšší prohra: 14. kolo Zastávka - Mikulov 0:3