Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZHODNOCENÍ MUŽI A: Zastávka vede I.B třídu sk. B po podzimu o 10 bodů

19. 11. 2014

Zhodnocení podzimní sezony 2014/2015 - MUŽI A Čechie Zastávka

V loňské sezoně předvedlo naše mužstvo famózní podzim, bohužel jaro se nevyvedlo podle představ. Došlo k tadeas-szypula.jpgvýměně trenéra těsně před koncem jara, kdy trenéra Benka nahradil staronový Tadeáš Szypula. Kluci sezonu poté již dohrávali. V letní přípravě musel trenér Szypula mužstvo pozitivně nastartovat a hlavně fyzicky připravit. Kluci odehráli v přípravě dobré zápasy a zdálo se, že by to mohla být dobrá sezona. Mužstvo bylo posíleno, dobře se potrénovalo a dosavadní průběh sezony tomu taky odpovídal. Nyní jsme pouze v polovině. Čeká nás zimní příprava a poté dalších těžkých 13 mistrovských utkání, abychom všichni došli ke společnému cíli.

Tabulka po podzimní části 2014/2015

muzi-a.jpg

rousek.jpgNejvyšší výhra podzimu: 10. kolo Zastávka - Újezd u Brna 6:1

Nejvyšší prohra podzimu: 9. kolo Zbýšov - Zastávka 3:2

Střelci našeho mužstva:

15 - Rousek, 8 - Nešpůrek, 4 - Kronek, 3 - Maňásek, Reiter, 2 - Frecer, Pohl, 1 - Brychta Ladislav, Hovězák Petr, Hajdin

 

Trenér Tadeáš Szypula zhodnotil podzimní sezonu následovně:

tadeas3.jpgSezóna 2013-2014
Přišel jsem k mužstvu v průběhu jarní části. Chvíli trvalo, než jsem se zorientoval a vyhodnotil hráčský kádr, který byl velice úzký. Také přístup některých hráčů nebyl dobrý. 

Příprava na sezonu 2014 - 2015
Stávající kádr se podařilo doplnit o několik nových hráčů (Hajdin, Nešpůrek, Kronek - Rosice, kde ukončilo činnost mužstvu B - mužů, Šic - Ketkovice, Frecer, Brychta - dorost, Hovězák. P - návrat z působení v zahraničí, Herman-Líšeň). 
Trénink 3x týdně probíhal na tréninkovém hřišti Zastávka a jeho okolí. Přístup hráčů byl dobrý. Odehráli jsme také přípravná utkání, ve kterých jsme se poznávali a postupně sehrávali. Soupeři byli slabší, avšak utkání splnila účel. Věkové složení mužstva je vyvážené. Nechybí zkušení hráči, mladí i střední generace.

Kádr hráčů podzim 2014 -15
Prečan, Hovězák P, Hajdin, Pospišil Z, Šic, Herman, Kadlčík, Střecha, Bohuslav, Pol, Kronek, Rajter, Frecer, Brychta, Nešpůrek, Rousek, Stromecký - dlouhodobě zraněný, Maňásek.

Mistrovská utkání
Mužstvo má svou kvalitu a sílu. Bylo to nutné přenést do mistrovských utkání, kde je větší tlak  na psychiku a požadované výsledky. Od prvního mistrovského utkání bylo vidět, že hráči chtějí hrát a něco dokázat. Vyplatil se širší hráčský kádr (možnost střídání 5 hráčů).  Všichni, co nastoupili v utkáních, byli přínosem ve hře. Podzimní utkání jsme zvládli dobře. Ze 13 zápasů jsme 11x vyhráli, 1x remíza, 1x prohra. Ziskem 34 bodů a skóre 40:13 jsme na 1. místě tabulky.

acko-foto.jpgNejlepší hráč
Kompletně celý kolektiv A mužstva!!! (viz jmenný kádr mužstva)
Závěr
Všichni si musíme uvědomit, že je za námi teprve 1. část sezóny, nikdo si nesmí myslet, že vše bude jednoduché. Opak bývá pravdou, konečné zúčtování je na konci sezóny! Na to nesmíme zapomenout a zodpovědně se připravovat na jarní část sezóny.

  Vedení FO Čechie Zastávka: "Spokojenost s podzimní částí, ale cíl je jasný a zajíci se počítají až po honu, a ten jak víme z loňského ročníku končí po jarní části. Takže doufáme, že přístup k zimní přípravě a celé jarní části bude od Všech hráčů jako na podzim a nestane se něco neočekávaného". Moto do jarní části, které zaznělo z úst kapitána Jana Bohuslava zní:

JEDEN TÝM - JEDEN CÍL !!!

spolecna.jpg

FOTO: http://skturany.rajce.idnes.cz