Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli velké DERBY Baník Zbýšov - Čechie Zastávka !!!

15. 4. 2009

Pozvánka na následující víkend je určitě zajímavá pro všechny fotbalové fanoušky ať místní nebo okolní. Tradiční derby rivalů Zastávky a Zbýšova nás čeká již tuto neděli 19.4. od 16:00 na stadionu ve Zbýšově

 

Obrazek

Obrazek

Neděle 19.4.2009

TJ Baník Zbýšov

  vs

TJ Čechie Zastávka

Místo: Stadion Baníku Zbýšov

Čas: 16:00

 

 

 Hlavní rozhodčí:

Novotný Radek - Vlkoš

Asistenti:

Vajdík Marek - Prušánky

Smekal Roman - Zbraslav u Brna

Delegát utkání: Spišák Pavel - Brno

 

V podzimním 6. kole jsme Baník na domácím hřišti porazili 3:1, prakticky toto utkání naše mužstvo nastartovalo a od té doby drží 12cti zápasovou šňůru bez prohry. Zbýšovští jsou na toto utkání velice nažhavení, protože naše mužstvo bylo jedinné, které na podzim Zbýšov porazilo a to nám budou chtít oplatit. Domácí Baník v zimě posílil a jede jednoznačně na postup do 1.A třídy. Naši hráči se jim to pokusí určitě znepříjemnit. Marodka na naší straně značně veliká, zranění jsou momentálně Tomáš Rousek, Vladimír Mrázek a Radomír Prokeš. Šanci dostanou mladí hráči stejně jako proti Tuřanům.

 

Článek a foto z posledního vzájemného utkání, které se hrálo na podzim u nás v odkaze:

http://www.cechiezastavka.cz/clanky/muzi-a/6koloackoz

 

Převzato z rozhovoru s trenérem a současně hráčem Radkem Rosičkou před jarní části sezóny z webových stránek Baníku Zbýšov (http://www.banikzbys.webnode.cz)

KTERÉ UTKÁNÍ POVAŽUJEŠ ZA KLÍČOVÉ?

Vzhledem k tomu, že chceme postoupit, tak považuji za klíčové každé utkání. Ovšem je tu jeden zápas, který je pro nás vysoce prestižní. A to místní derby se Zastávkou. Máme jim oplácet tu jedinou prohru z podzimu.

 

Jakto všechno dopadne se dozvíme v neděli v podvečer !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zajímavost

(ivča, 17. 3. 2013 18:37)

Ahoj! Všichni mluví o tom, že se objevila unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - skvělá i pro maturanty :) Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to naprosto super!! Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak to dojím, co to jde :) Je to z návodu www.CervenaCerna.cz