Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trenérská rošáda u A mužstva mužů

4. 5. 2014

szypula.jpgPo sobotním utkání se Žebětínem, kdy naše mužstvo prohrálo vysoko 0:5, se vedení fotbalového klubu Čechie Zastávka rozhodlo odvolat z pozice trenéra A mužstva pana Michaela Benka.

Vedení klubu trenérovi Michalovi Benkovi děkuje za to, co pro zastávecký fotbal za dobu svého působení u týmu udělal a přeje mu mnoho dalších osobních i fotbalových úspěchů.

Novým trenérem pro zbytek jarní sezóny se stal pan Tadeáš Szypula (na fotografii), který zná fotbalové prostředí na Zastávce a sám již vedl úterní trénink A mužstva. Trenér Szypula trénoval naše mužstvo v historicky nejúspěšnější sezoně 2005/2006, kdy A mužstvo bojovalo do posledního kola o postup do I.A třídy. Bohužel tento postup nevyšel, v posledním kole naši kluci podlehli Moravské Slavii Brno a tímto právěš tomuto soupeři umožnili postup do vyšší krajské soutěže.

V posledním rozhovoru pro zastávecký fotbalový web, který byl s trenérem Tadeášem Szypulou, uvedl následující:

"Většina hráčů našeho A mužstva Vás označila v rozhovorech za jednoho z nejoblíbenějších trenérů u mužů v Zastávce. Co na to říkáte?

Tak jedině mě to může těšit, vážím si toho. Na své působení v Zastávce nedám dopustit. Bylo to jedno z nejpěknějších působení na pozici trenéra. Začínali jsme prakticky od nuly od postupu do I. B třídy a během těch pěti let jsme se prakticky dostali až do toho finále a to byl v posledním kole zápas o postup do I. A třídy, který se bohužel nepovedl. Rovněž si myslím, že se tu dobře dělá i mládež, takže ta postupnost bude určitě jenom k lepšímu. V Zastávce se hrál dobrý fotbal a já věřím, že se dobrý bude hrát dále."

Celý rozhovor si můžete přečíst ZDE

Změny v kádru A mužstvo:

Jiří Císař - hostování Velké Pavlovice

Vladislav Mrázek - přestup Baník Zbýšov

Hráči B mužstva, kteří odešli na hostování:

František Bartošek - hostování SK Oslavany

Jan Paseka - hostování Sokol Radostice