Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava: Čechie Zastávka A - SK Říčany 2:2 (0:1)

6. 4. 2013

 PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS

Čechie Zastávka A - SK Říčany 2:2 (0:1)

Branky: 50. Pohl, 60. Kučera

p1100614.jpg

 Hráno na přírodním hřišti v Židlochovicích

 Sestava:

Galetka (46. Soustružník)

Hajdin, Hovězák Martin (46. Ištok), Herman, Bohuslav

Pohl, Stehlík, Reiter, Maňásek (46. Švarc)

Kučera, Rousek

 

Vzhledem k tomu, že druhé jarní kolo bylo odloženo pro špatný stav hřiště. Měli možnost naši kluci sehrát přátelský zápas na přírodním hřišti v Židlochovicích. Soupeřem nám byl tým z Říčan.

Utkání se hrálo na tréninkovém hřišti místního týmu. První zápas na přírodní trávě byl znát. Nerovný terén rovněž, ale bylo to pro oba týmy stejné. Zápas byl víceméně vyrovnaný. Hrálo se mezi 16tkami bez pořádné šance. I když za zmínku z prvního poločasu stojí jedna naše brejková situace, kterou měl Rousek, bohužel v tváří tvář říčanskému brankáři branku nevstřelil. Říčanští měli v prvním poločase celkem 2 výborné šance, první brankář Galetka chytil a druhou po chybě v obraně dokázali proměnit těsně před přestávkou.

Druhý poločas byl z naší strany lepší, dostávali jsem se více do zakončení což přinášelo své ovoce. Jakub Pohl si vzal na naší polovině míč a rozběhl se takovým způsobem, že ho už nikdo nezastavil a krásně k levé tyči přízemní střelou zavěsil :-) 1:1. Hned na to asi za 10 minut jsme zahrávali těsně za hranicí velkého vápna standardní situaci, ke které se postavila nová posila Lukáš Kučera. Brankáři Soustružníkovi (táta našeho brankáře Soustružníka) nedal šanci 2:1. V 75. minutě si vzadu špatně porozumněli Soustružník s Hajdinem až se z toho vyklubala penalta. Tu hosté proměnili  2:2. Takový stav vydržel až do konce utkání.