Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A: Zhodnocení sezony 2011/2012

Áčko obsadilo konečnou 10. příčku

Na podzim se po dobrém rozjezdu v průběhu sezony stroj zadrhl a už pořádně nenastartoval. Proto došlo v zimní přestávce u týmu ke změně na pozici hlavního trenéra. Marka Pavlíka vystřídal Antonín Lukáš, který měl jasný cíl pro jaro. Tím byla záchrana v I. B třídě, která se nakonec zdárně povedla. Do jarní sezony zasáhlo celkem za A mužstvo 23 hráčů.

muzi-a-popis.jpg

odehrane-zapasy.jpgNejvyšší výhra: 2. kolo Zastávka - Únanov 5:1

Nejvyšší prohra: 18. kolo Horní Kounice - Zastávka 5:0

 

ČK: Bohuslav, Kadlčík, Ištok

V utkání 13. kola na domácím hřišti proti Soběšicím, byli vyloučeni tři naši fotbalisté, což v jednom utkání na straně jednoho mužstva je hodně vyjímečné.

odehrane-minuty.jpg

Tabulka střelců:

Rousek - 13 branek

Kadlčík 10

Vacek 9

Maňásek 6

Fousek, Hajdin, Pohl 2

Frecer, Ištok, Bohuslav, Paseka 1

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Konečná tabulka I.B třída sk. B sezona 2011/2012 

tabulka-muzi-a.jpg

Komentář hlavního trenéra pana Antonína Lukáše:

p1040930.jpgCíl jarní části sezóny 2011/2012 byla záchrana a to se i když až posledním zápasem podařilo. Mužstvo mělo větší sílu v ofenzívě a naopak poměrně hodně slabých chvilek v defenzívě. Dobré okamžiky s těmi horšími se potýkala středová řada, kde se vystřídal největší počet hráčů. Z jednotlivců lze pochválit Hajdina, který byl oporou zadních řad. Ze středových hráčů Pohla, Pospíšila, oba dva hrotoví útočníci Vacek i Rousek svou údernou silou a vstřelenými brankami. Po celé jaro byla velká jistota v brankáři Galetkovi, který byl svými výkony nejdůležitějším článkem týmu. Během jara nastoupil k několika zápasům i dorostenec Petřivalský a naznačil, že se může vypracovat ve velmi dobrého hráče.