Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dohrávka 1. kola Muži A - TJ Čechie Zastávka - FK Znojmo 2:2 (1:0)

7. 11. 2016

Sestava:

Balčirák

Oprchal  -  Střecha  -  Brychta  -  Bohuslav(36´ Houser)

Strnad  -  Kronek  -  Herman  -  Reiter

Nešpůrek(84´ Syrovátka)  -  Karas( 76´ Šmarda)

 

Branky: Nešpůrek 2x

 

Komentář k utkání:

Za chladného počasí naše áčko sehrálo svůj poslední podzimní zápas proti FK Znojmu, které v minulém kole porazilo na svém hřišti Kuřim vysoko 4:0.

Do soupeře jsme se pustili hned, bez okolků. V 5. minutě Nešpůrek zakončuje krásnou akci, kdy Kronek krásným obloučkem nachází ve vápně právě Nešpůrka a ten lobem přes brankáře otevírá skóre 1:0.  V 11. a 12. minutě Balčirák pozorně kryje nepříjemné pokusy hostů. Hned o minutu později se po Nešpůrkově střele ocitá před prázdnou brankou Karas. Bohužel jeho střela neskončila tam kde měla a tudíž se skóre neměnilo. V 16. minutě hasí Balčirák včasným vyběhnutím hodně nebezpečný protiútok hostů. V 22. minutě se z voleje do míče pěkně opřel znojemský hráč, naštěstí bez gólového efektu. V 36. minutě Balčirák kryje přímý kop Znojma. O 4 minuty později se k šanci z přímého kopu dostáváme i my, ale Nešpůrek těsně míjí branku hostí. V 43. a 44. minutě měli hosté dvě tutovky, které naštěstí pro nás ani jednu z nich nevyužili a tak se do kabin šlo za příznivého stavu pro nás. Po pěti minutách druhé půle jsme mohli svůj náskok zvýšit. Nešpůrek postupoval sám na hostujícího brankáře, ale bohužel neproměnil. Dlouho diváci nemuseli smutnit. V 53. minutě rozehráli naši krásnou gólovou akci. Na počátku byl Karas, který  přihrál Strnadovi a ten citovkou z jedné vyslal do samostatného úniku Nešpůrka, který tentokráte po kličce brankáři proměňuje a zvyšuje na 2:0. Bohužel od této chvíle jakoby se naši úplně vytratili čehož o pár minut později využili hosté. Přesněji v 60. minutě po několikanásobném nedůrazu našich, nejprve Balčirák fantastickým zákrokem zlikvidoval hlavičku hostí, ale naši neschopnost odkopnout míč z vápna nakonec stejně hosté trestají a snižují na 2:1. V 73. minutě našel Houser Strnada a ten hned z první pěknou ranou zkusil pozornost gólmana. Bohužel přišla 82. minuta a hosté naši pasivitu v druhém poločase trestají podruhé. Střílený (ne)centr doslova trefuje hostujícího útočníka a míč obloukem přes Balčiráka končí v brance 2:2. To bylo poslední důležité co se v zápase odehrálo.

Podruhé v řadě zbytečně ztracené body. Za druhý poločas jsme si nezasloužili vyhrát a hosté svým důrazem a houževnatostí nás potrestali. Škoda posledních dvou remízových zápasů, ve kterých jsme měli určitě na lepší bodový zisk.

 

By M&J

 

!!!Ukončena proběhne v sobotu 12. 11. 2016 od 18:30 v hospodě!!!