Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. kolo MUŽI A: SK Žebětín - Čechie Zastávka 1:3 (0:3)

11. 6. 2016

26. kolo I.A třída sk. a muži

SK Žebětín - Čechie Zastávka 1:3 (0:3)

Branky: 57. Havelka - 10. Strnad, 32. a 33. Nešpůrek

kronas.jpg

Foto: skzebetin.rajce.idnes.cz

Sestava:

Prečan

Oprchal (62. Šmarda), Střecha, Bohuslav, Brychta (90. Maňásek)

Kronek (78. Rousek), Strnad, Pospíšil (66. Herman), Reiter

Nešpůrek, Pohl

Naši kluci zajížděli k poslednímu venkovnímu utkání této sezony na okraj Brna pod Masarykův okruh. Ano přesně tak soupeřem byl Žebětín. Utkání začalo z naší strany velmi dobře. V 11. minutě Honza Reiter zašmodrchal s míčem tak šikovně, že domácí obránce vůbec nestíhal. Míč poslal na tutovku Strnadovi a ten otevřel skóre zápasu 0:1. O chvilku později se řítil do šance opět Reiter, prošel do vápna jako nůž máslem. V poslední chvíli mu míč ukopl hostující hráč. V 17. minutě ve velmi akrobatickém zakončení Nešpůrek nastřeluje tyč. Poté přišla 5. minutovka domácích, nejprve se dostávali do nebezpečné šance, naštěstí pro nás jejich zakončení skončilo v boční síti Prečanovi branky. Poté si naši stopeři vybrali slabší chvilku domácí velmi tlačili, gól byl cítit ze vzduchu. Vše bylo zažehnáno. Poté přišla na řadu naše další šance v tutovce byl opět Strnad, domácí brankář ho ale vychytal. V 27. minutě z rohu trefil Reiter další tyč. Poté přišla naše dvou minutovka, ve 32. minutě velmi agilní Reiter poslal do vápna načechraný centr, který našel Nešpůrka, ten hlavou zvyšoval na 0:2. Po rozehrávce se míče zmocnil Oprchal, který parádně našel opět Nešpůrka a ten střelou milimetrově k tyči zvyšoval už na 0:3. První polovina utkání skončila jednoznačně pro naše mužstvo poměrem 0:3.

Úvod druhého poločasu bylo spíše takové oťukávání, až do 58. minuty, kdy domácí snížili Havelkou na 1:3. V 64. minutě mohli domácí opět udeřit, ale nastřelili pouze tyč naší branky. V 70. minutě mohl na další hattrick v sezoně dosáhnout Michal Nešpůrek, který ovšem pobídkovou přihrávku od Kronka v rozhodující chvíli promáchl. O tři minutky později naši kluci rychle rozehráli autové vzhazování, ze kterého se dostal do šance Strnad. Bohužel v koncovce trefil pouze ležícího domácího brankáře. V 85. minutě měli opět velkou šanci domácí, ale Šmarda odvrátil na roh. Posledně jmenovaný měl na kopačce rovněž poslední šanci utkání. Když v 90. minutě tvrdě pálil, ale domácí brankář byl připraven a střelu vyráží.

Naši kluci díky dnešnímu vítězství si připisují celkové čtvrté venkovní vítězství za sebou. Dnes na něho zejméno dosáhli díky kvalitně odehravnému prvnímu poločasu. Příští týden naši kluci odehrají poslední utkání premiérového ročníku v I.A třídě sk. a, na domácím hřišti budou naším soupeřem Tasovice B.

FOTOGRALERII Z TOHOTO UTKÁNÍ NAJDETE ZDE:

http://skzebetin.rajce.idnes.cz/SK_Zebetin_-_FC_Cechie_Zastavka_1_3_0_3/