Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka - Tatran Kohoutovice 1:0 (1:0)

15. 6. 2015

26. kolo I.B třída sk. B

Čechie Zastávka - Tatran Kohoutovice 1:0 (1:0)

Branka: 41. Michal Nešpůrek

Sestava:

Prečan

Pospíšil, Herman, Šic (Hovězák), Bohuslav

Pohl, Brychta, Reiter, Kronek

Rousek, Nešpůrek

V předposledním utkání fotbalového ročníku 2014/2015 nastoupilo naše mužstvo na domácím hřišti proti týmu z brněnského předměstí. Utkání se hrálo za úmorného vedra. Oběma týmům už o nic nešlo. Takže se zápas mohl v poklidu odehrát. První šanci utkání měli hosté, když se už ve 2. minutě dostali do hlavičkového zakončení po zahrání standartní situace, ale hlavička nebyla přesná a skončila metr vedle naši branky. O chvilku později byla na řadě další šance Kohoutovic. Dalekonostnou střelu ovšem Prečan vyráží na roh. První naše slibná šance mohla přijít v 11. minutě, kdy vyslal do vápna centr Bohuslav, kterým našel Rouska, ale Laďa se k míči dostal pouze za pomocí faulu. Takže se k míči opět dostali hosté. V 17. minutě vyslal opět Rousek bombu na hostující svatyni, jejich brankář vyráží míč pouze před sebe, k dorážce se dostal Kronek, ale svoji střelu nedokázal usměrnit mezi tyče. Ve 23. minutě byl vyslán přihrávkou Pohla do samostatného úniku Nešpůrek, ale svoji tutovku spálil. Pak se ihned dostali ke slovu hosté. Naši kluci u lajny chybovali, míč si vzal hostující hráč a rychlým přechodem před naši branku se dostává do zakončení, kdy nastřelil tyč. Období 30. minuty patřilo Honzovi Reiterovi, v rozmezí 3 minut nejprve z trestného kopu střílí vysoko nad a ihned na to zkoušel dalekonosnou střelou (cca 20 m) překvapit hostujícího brankáře, ale o metr minul. Ve 37. minutě vyslal velmi tvrdou ránu Rousek, brankář ale stihl míč vyrazit. Ve 41. minutě otevírá skóre utkání Michal Nešpůrek, který vybojoval svým presinkem míč na hranici vápna a je to 1:0.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Hosté měli dvě velké šance v 56. minutě tvrdou ránu z rychlého protiútoku vyráží Prečan, v 61. minutě hosté z trestného kopu hlavičkou nastřelují tyč, nicméně tuto akci nakonec rozhodčí ukončil ofsajdem. V 72. minutě se dostává do rychlého brejku Laďa Brychta, který předvádí akci a lá Krejčí v repre proti Islandu, kdy v samostatném nájezdu na hranici ofsajdu přestřelil hostující branku. O minutu na to špatně rozehrál Prečan, toho chtěli hosté využít, ale to se jim na štěstí nepovedlo. V 81. minutě se po našem přečíslení dostává do 100% šance Kronek, ten svoji šanci spaluje pouhou střelou do brankáře. Následně přichází šance hostů, kteří se po velkém závaru před naší brankou ze zahraného rohu. Dostávají k hlavičce, ale jejich zakončení končí těstně vedle naší brankové konstrukce.

Zápas v úmorném vedru a dusnu jsme vyhráli s nulou, a zaslouženě dovedli k tříbodovému zisku i přes jednu vstřelenou branku.

Za týden hraje naše mužstvo v posledním zápase sezony na domácím hřišti s týmem Pohořelic. Po tomto utkání se bude s domácími fanoušky slavit postup do I.A třídy, vstupné na zápas bude zdarma. Takže neváhejte a buďte součástí oslav. Tímto jste všichni srdečně zváni.