Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. kolo MUŽI A: Újezd u Brna - Čechie Zastávka 0:4 (0:2)

26. 5. 2015

23. kolo I.B třída sk. B

SK Újezd u Brna - Čechie Zastávka 0:4 (0:2)

Branky: 9, 37, 86. Michal Nešpůrek 3, 72. Martin Maňásek

nespec.jpg

Sestava:

Prečan

Oprchal, Střecha, Herman, Bohuslav

Pospíšil, Maňásek, Brychta, Reiter

Nešpůrek, Rousek

Naši kluci posilněni domácí výhrou v derby nad Zbýšovem zajížděli v nedělním odpoledni do nevyzpytatelného Újezdu u Brna. Domácí dokážou potrápit a to věděli i naši hráči. Kluci k utkání přistoupili velmi dobře. Už v úvodu se dostal do velké šance Nešpůrek, ale jeho střela skončila nad domácí brankou. To ovšem neplatilo v 9. minutě, kdy Maňásek přihrával opět na Nešpůrka, před kterým stál osamocený domácí brankář a jeho střela skončila úvodní brankou 0:1. Domácí měli šanci o dvě minuty později, ale výborný Prečan vyrazil míč na roh. Ve 37. minutě přišel čas opět Michala Nešpůrka. Z 20ti metrů, když člověk neví co s tím, tak vystřel. Toho se Michal držel a vstřelil nádhernou branku, domácí brankář se pouze díval 0:2. Ve 41. minutě mohl Michal dokonat hattrick, když domácí chybovali malou domů, ale i když postupoval sám na domácího brankáře, jeho následná střela skončila vedle. Ve 43. minutě jsme zahrávali rohový kop. Na centrovaný míč si skvěle naskakuje Střecha, hlavou zakončuje na bránu, ale Maňásek skvěle míč likviduje a vyhlavičkovává nad domácí branku wink ...

Do druhého poločasu domácí jednou vystřídali. Mikojana nahrazuje Kašparovský. Přesto síla našeho mužstva je viditelná. V 59. minutě jsme zahrávali rohový kop, Oprchal si na centru výborně naskočil, nicméně jeho hlavička končí nad domácí brankou. O chvilku později si vytvořil individuální šanci Martin Maňásek, ale ten nakonec prázdnou branku netrefil. Do další šance se dostal Brychta, ale jeho střelu k tyči domácí brankář výborně chytá. 72. minuta. Zahráváme standartní situaci, k míči se dostal Střecha, prodloužil krásně na Maňáska a ten se do třetice prosazuje a zvyšuje hlavou na zadní tyči na 0:3. V 86. minutě se ke slovu dostává opět Nešpůrek. Ten dostává do vápna přihrávku od Libora Kronka a střelou k tyči dokonává svůj druhý hattrick v sezoně 0:4. Takto utkání rovněž i skončilo. Černou kaňkou utkání je zranění v obličeji Jana Bohuslava (který odstoupil v 88. minutě a odjel pro podezření na zlomeninu nosu na pohotovost).

Kluci po dlouhé době předvedli výborný výkon, hra se blížila k podzimní a tomu odpovídá i výsledek. Zasloužené 3 body. Díky zaváhání Blížkovic v Rajhradicích máme na čele tabulky 9 bodový náskok.