Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo MUŽI A: FC Miroslav - Čechie Zastávka 2:3 (0:3)

16. 8. 2015

2. kolo I.A třída sk. a ročník 2015/2016

FC Miroslav - Čechie Zastávka 2:3 (0:3)

Branky: 33. Nešpůrek, 34. Kronek, 43. Maňásek

Sestava:

Prečan

Oprchal, Herman, Střecha, Bohuslav

Těžký, Kronek, Maňásek (83. Brychta), Pecha (89. Pospíšil)

Nešpůrek (75. Reiter), Přichystal (61. Rousek)


Komentář k utkání:

Áčko po 51. letech odehrálo další utkání v I.A třídě. Pro sezónu 2015/2016 je nasazeno do skupiny A. V prvním utkání zajížděli naši kluci do Miroslavi. Poslední vzájemný zápas mezi oběma týmy se odehrál v letní přípravě v roce 2008, kdy toto utkání skončilo v rámci předkola poháru v jasný prospěch domácích poměrem 0:6. V rámci projektu farma nastoupilo za naše mužstvo trio hráčů z divizních Rosic, jednalo se o Pechu, Přichystala a Těžkého.

Už v úvodu utkání kolem 10. minuty se naši kluci dostali do první šance. Přichystal z úniku trefuje dobře postaveného domácího brankáře, k odraženému míči se dostal Kronek, ale ten z dorážky přestřeluje vysoko nad. Tento míč dnes možná ještě nedopadl zpět na zem. O dvě minutky později se do šance dostávají domácí. Prečan, ale tento velký závar napotřetí kryje. V 18. minutě se po pěkné kombinaci dostává k zakončení Těžký, ale nastřeluje pouze tyč. V další šanci je Maňásek, jehož lehká střela končí taktéž na tyči. Ve 33. minutě Maňásek po průniku a kombinaci s Filipem Těžkým přihrávají jako na zlatém podnose Nešpůrkovi, který otevírá stav utkání 0:1. O minutu později se opakuje předchozí šance. Těžký servíruje na Kronka a ten zvýšuje na 0:2. Ve 39. minutě další krásná akce po ose Herman, Těžký, Maňásek, poslední přihrávka míří po malém vápně, ale Kronek nedostáhl. Ve 43. minutě další pěkná nabídka Filipa Těžkého na Maňáska, kdy tento nekompromisně na 0:3.

V úvodu druhého poločasu dostáváme branku po sporném ofsajdovém momentu snižuje na 1:3, Szajko. Ke konci utkání hlavní rozhodčí odpískal penaltu za faul na Bohuslava, ale bohužel pro údiv všech proti nám. Penaltu proměnil Suchánek 2:3. Za toho stavu se utkání rovněž dohrálo, díky výhře si naši kluci připisují všechny 3 body do tabulky.