Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka - FC Slovan Rosice B 1:1 (0:0)

28. 4. 2013

19. kolo I. B třída sk. B

Čechie Zastávka A - FC Slovan Rosice B 1:1 (0:0)

Branky: 60. min Kučera z pen. - Touška

Sestava:

Galetka

Pospíšil, Herman, Hovězák M., Bohuslav

Stehlík (75. Hampl David)

Pohl, Kučera, Reiter, Maňásek (68. Stromecký)

Rousek (80. Kadlčík)

 

Komentář trenéra A mužstva pana Michaela Benka:
Do utkání s béčkem Rosic posílených o několik hráčů z A týmu jsme vstoupili příliš ustrašeně. Hosté hrající velice tvrdě a důrazně byli ve všech činnostech rychlejší a aktivnější. V 1. poločase jsme si prakticky nevytvořili žádnou vyloženou brankovou příležitost, zato rosičtí 2x nastřelili tyč. Po změně stran jsme se zlepšili, hrozili z nebezpečných rychlých brejků a standardních situací. Lukáš Kučera mohl 2x skórovat po dobře zahraných rohových kopech. V prvním případě jen těsně minul branku, podruhé jej vychytal hostující gólman.
V 60. minutě byl po rychlém protiútoku faulován v pokutovém území Rousek a Lukáš Kučera nás z penalty poslal do vedení. 1:0. V 80. minutě mohl naše vedení zvýšit Vladimír Rousek, který šel sám na hostující branku, avšak svou příležitost bohužel pro nás neproměnil... V 83. minutě vyrobil neskutečnou chybu na půlící čáře Zdeněk Pospíšil a hosté z rychlého protiútoku a centru z levé strany vyrovnali na 1:1.
Na vítěznou branku jsme se v závěru už nezmohli, takže veledůležité derby utkání jsme na domácím hřišti pouze remízovali.