Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka A - SK Tuřany 3:1 (2:1)

13. 4. 2009

18. kolo I.B třída sk. B

Čechie Zastávka A - SK Tuřany 3:1 (2:1)

Branky: Rousek Vladimír 2, Sláma Martin

 

Sestava:

Galetka - Ištok , Sláma Z., Matouš , Bohuslav ( 82. Vaněk ) - Pospíšil ( 70. Pohl ) , Kadlčík , Sláma M. , Maňásek - Strašák , Rousek V. ( 85. Bartošek )

První domácí utkání jsme zvládli a získali cenné 3 body s týmem, který se nacházel v tabulce před námi. K utkání jsme museli nastoupit v trochu pozmněněné sestavě. Minulý týden jsme po Prchalovi (Moutnice) na poslední chvíli pustili na hostování i Kovaříka (Zakřany) s Rossim (Rapotice). Bohužel v posledním utkání ve Vojkovicích se zranili Mrázek a Rousek T. a společně se zraněným Prokešem nám budou několik zápasů chybět. Tímto se naskytla šance dalším hráčům a především některým dorostencům a záleží teď na nich, jak se stím poperou.
Ve 20.min šli hosté do vedení po našem zaváhání ve středu hřiště. Ve 30 min se po krásném pasu Kadlčíka uvolnil přez obránce svou tipickou kličkou Rousek V. a vyrovnal na 1 : 1. V 37. min založil Maňásek rychlý protiútok a ideální nahrávkou našel volného Slámu M., který z hranice velkého vápna přeloboval vyběhnuvšího brankáře hostí a vedli jsme 2 : 1. Druhý poločas byl vyrovnaný s řadou osobních soubojů. Vítězství jsme si pojistili až v 82. min po individuální akci Strašáka a zakončení Rouska V.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář