Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. kolo MUŽI A: SK Žebětín - Čechie Zastávka A 2:2 (1:0)

22. 4. 2013

18. kolo I. B třída sk. B krajská soutěž JMKFS

SK Žebětín - Čechie Zastávka A 2:2 (1:0)

Branky: Vladimír Rousek 2

Sestava:

Galetka

Pospíšil, Herman, Hovězák M., Bohuslav

Stehlík

Pohl, Hampl (46. Kučera), Reiter, Maňásek (89. Ištok)

Rousek (74. Kadlčík)

 

Komentář trenéra Michaela Benka:

Před utkáním v Žebětíně jsme museli řešit drobné potíže se sestavou, jelikož od začátku utkání nemohli ze zdravotních důvodů nastoupit Lukáš Kučera s Michalem Kadlčíkem. Tomu jsme tedy uzpůsobili taktiku a rozestavení mužstva a v záloze nám vypomohl David Hampl.

Do utkání vstoupili lépe domácí, kdy v 9. minutě po mírném přistrčení domácího hráče odpískal rozhodčí Vašek faul Martina Hovězáka na úrovni pokutového území a žebětínský Kantor nedal z trestného kopu Galetkovi šanci. 1:0.

Naši hráči hrozili z brejků a zahrávali jsme také sérii rohů, ze kterých jsme však bohužel nic nevytěžili. Těsně před přestávkou šel od půlící čáry David Hampl na domácího gólmana stíhaný zkušeným bývalým ligovým hráčem Zdeňkem Cihlářem, avšak v zakončení už mu scházelo více klidu a sil.

V poločase jsme provedli jednu korekturu v sestavě, kdy Davida Hampla nahradil Lukáš Kučera. 2. poločas jsme však nezačali dobře, naši hráči byli zřejmě myšlenkama ještě v kabině a domácí nám po rychlém úniku z lévé strany, centru a dorážce před brankou vstřelili po 20 sekundách hry 2. gól. 2:0. Naši hráči se z tohoto šoku naštěstí rychle otřepali a za 3 minuty, tedy ve 49. minutě se nám podařilo snížit Rouskem, který obešel domácího obránce a z levé strany prostřelil gólmana. 2:1. To zřejmě zaskočilo žebětínské hráče, naopak my jsme převzali iniciativu a za dalších 5 minut se nám podařilo dokonce vyrovnat. Vladimír Rousek zužitkoval nádhernou přihrávku Honzy Reitera a podél vyběhnuvšího brankáře srovnal na 2:2. Domácím se v tu chvíli nedařilo naprosto nic. Naši hráči bojovali a vytvořili si několik dalších slibných příležitostí, které však už gólem v domácí síti neskončily. V samotném závěru měl ještě vítězný gól na kopačce Jakub Pohl, kdy po nádherném průniku z pravé strany jen těsně minul branku a v poslední minutě mohl rovněž rozhodnout jinak skvěle hrající Lukáš Kučera, který po nezjištné přihrávce od Michala Kadlčíka napálil míč pouze do padajícího gólmana.

 I přesto jsme však s bodem od velice silného soupeře spokojeni a hráčům snad také dodá ještě větší chut´ do dalších bojů a poctivé práce.