Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. kolo MUŽI A: SK Křenovice - Čechie Zastávka A 1:4 (0:2)

12. 4. 2010

17. kolo I. B třída sk. B muži

SK Křenovice - Čechie Zastávka A 1:4 (0:2)

Branky: Hajdin 2, Pohl, Sláma Martin

Obrazek 

Sestava:

Galetka

Prokeš, Kadlčík , Ištok , Bohuslav

Hajdin , Pospíšil Z., Sláma M., Fousek ( 65. Ryšavý )

Prchal ( 55. Pohl ), Rousek V. ( 78. Rousek T. )

 

Komentář k utkání: z webu Křenovic

Při druhém zápasu na vlastní půdě si mohl Přemek Divácký připadat díky absencím hráčů připadat málem jak Arséne Wenger – úplně mimo bylo šest chlapů (Jenáček + Urban + Benda – práce, Proniuk + Ledvina + Novotný – zranění). Se značnými zdravotními problémy nastoupili Rozkopal, Kolesnáč, Doležal. Na druhé straně hřiště velmi silný soupeř ze Zastávky, dokonce si myslím, že až na Vojkovice už nic lepšího v soutěži neuvidíme...

Hned ze začátku zápasu musím pochválit gólmana soupeře za přiznání rohu – nemusel chlapec, ale zřejmě mu taková blbost nestála za lhaní. Vedle těchto kvalit se Zastávka velmi brzy projevila i jinak – v 8.minutě jsme po kopu z rohu dostali první gól, v 11.minutě nás zachránil od druhého gólu pomezní rozhodčí mávnutím ofsajdu, ve 12.minutě to byl Ota, když vychytal chlapa, který šel na něj sám. Podruhé uhodilo v 16.minutě, kdy tři slabé zákroky (Obhlídal, Kolesnáč, Svoboda) umožnily zvýšit vedení soupeři na 0:2.

V 37.minutě se předvedl mimořádně slabý rozhodčí, když zavřel oči nad hraním brankáře soupeře rukou mimo trestné území, za což musí být červená karta. Ve druhém poločase znovu ukázal svoje kvality, když si napřed pročetl svoje záznamy a teprve potom vytáhl pro Křenovice žlutou kartu (aby náhodou nemusel za druhou žlutou vylučovat).

V 38.minutě olízla táhlá střela břevno naší branky, v 51.minutě sám útočník před Otou prováhal a vyslal velmi slabou střelu. V 76.minutě se nechal Jakub Pauřík snadno obejít, Pepa Kolesnáč zase snadno přeskočit a výsledek byl jasný – 0:3. V 81.minutě bylo neštěstí celé pohromadě, trestňák přes zeď byl nechytatelný – 0:4.

Z křenovské strany jsem viděl jenom dvě pozitiva. Prvním bylo snížení na 1:4 v 84.minutě, kdy na centr Franty Bajáka pěkně vyskočil Honza Rotrekl a přesně hlavou umístil balón do brány. Druhým světlým okamžikem byl debut Filipa Vosmeka v jedničce, který za 15 minut stihl dokázat svoji použitelnost v jarních záchranářských pracích.

Teď nás čeká pěkně těžká série – Újezd, Tuřany, Vojkovice, Višňové. Po jejím odehrání bude skoro jasné, kterou soutěž budou Křenovice hrát na podzim!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář