Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka A - Tatran Šatov 0:2

15. 4. 2013

17. kolo I.B třída sk. B

Čechie Zastávka - Tatran Šatov 0:2 (0:1)

Sestava:

Soustružník

Pospíšil (80. Ištok), Herman, Hovězák M., Bohuslav

Pohl, Stehlík, Reiter, Maňásek

Kučera, Kadlčík

 

Komentář trenéra Michaela Benka:

Do sobotního utkání se Šatovem vstoupili někteří naši hráči příliš nervozní, z čehož pramenila řada nepřesností na našich kopačkách, špatně zpracovaných míčů a zkažených přihrávek. Poté jsme se osmnělili, začali lépe kombinovat a vytvořili si několik slibných příležitostí. Soupeře jsme zatlačili k jeho pokutovému území a zahrávali jsme několik standardních situací po sobě. Hlavně s našimi kvalitně zahranými rohovými kopy měl soupeř velké starosti a především 2 hlavičky Lukáše Hermana (našeho nejlepšího hráče na hřišti) volaly po gólu. V obou případech však bravurně zasáhl hostující golman. Hosté hrající antifotbal bez kombinace s řadou unfair zákroků pouze nakopávali míče na své útočníky a po jednom takovém dlouhém odkopu ve 30. minutě utkání vyrobil náš brankář Pavel Soustružník hrubou chybu na velkém vápně, kdy uklouzl, neudržel míč ve svých rukavicích a dobíhající hostující útočník již neměl problém dopravit míč do prázdné branky. V tu chvíli na některé hráče padla deka a 1. poločas jsme dohrávali tak, jak jsme jej začali, tedy v křeči s řadou nepřesností. V poločase jsme si určité věci vyříkali, s tím, že se pokusíme soupeře opět zatlačit a utkání otočit v náš prospěch. Avšak ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Přestože jsme měli míč více na kopačkách my, tak jsme si prakticky nevytvořili žádnou vyloženou brankovou příležitost, ze které bychom skórovali. V tomto ohledu nám v útoku citelně scházel z rodinných důvodů Lad´a Rousek. V 80. minutě vystřídal Ištok Pospíšila, přeskupili jsme řady a do útoku vysunuli Lukáše Hermana, který svou rychlostí, pohybem a důrazem mohl v závěru utkání na hostující zadáky platit. Bohužel se tak nestalo a v 85. minutě, kdy už jsme hráli vabank ve snaze alespoň vyrovnat, jsme podruhé inkasovali, kdy po našem špatně zahraném trestném kopu z pravé strany hostující golman vyslal svého spoluhráče dlouhým výkopem do brejku, a ten po sólovém úniku od půlící čáry vstřelil druhý gól hostů.
 Z výkonu některých mých hráčů jsem samozřejmě rozladěn a zklamán a především jejich nasazení, bojovnost a obětavost se absolutně neztotožňovala s bojem o záchranu. Nyní nás čeká těžké utkání v Žebětíně a je tedy na snadě, že dojde k určitým změnám v sestavě.
Rád bych poděkoval fanouškům, kteří nás přišli podpořit v hojném počtu a doufám, že nás budou podporovat i nadále a budou trpěliví.
Výsledky se dostaví a za sebe můžu slíbit, že pro ně soutěž udržíme!