Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka A - SK Tuřany 0:1 (0:0)

6. 4. 2014

16. kolo I.B třída sk. B

Čechie Zastávka A - SK Tuřany 0:1 (0:0)

Branka: 61. Smetana

Rozhodčí: Šebela - Kopřiva, Vomastek

Sestavy:

Čechie: Prečan - Světlík (58. Kadlčík), Herman, Střecha, Bohuslav - Pohl, Polus, Pospíšil (79. Švarc), Reiter - Rousek, Stromecký

Tuřany: Maloň - Kovář, Michalec, Březina, Malíšek - Polák, Kříž (Binek), Hruška, Chalabala - Smetana, Aujeský (Mareš)

 

Komentář k utkání:

Po sobotní remíze Žebětína s Mikulovem jsme věděli, že jakákoliv výhra nás posune do čela tabulky. Nastupovali jsme ale proti velice silnému a kvalitnímu celku Tuřan, navíc se v týdnu se zdravotními problémy potýkali Martin Maňásek s Pavlem Soustružníkem, kteří nakonec do utkání vůbec nezasáhli a Jirka Polus jenž do zápasu se sebezapřením nastoupil, ale na jeho hře to bylo znát. Někteří naši hráči se v úvodu sezóny ještě nepotkali s formou a nervozita z důležitého utkání..., takže suma sumárum jsme před sebou měli infarktový zápas.

Od prvních minut bylo vidět, že proti sobě nastoupily celky z popředí tabulky, obě mužstva dobře a pozorně bránila a vyčkávala na chybu soupeře. Hosté z Tuřan si v průběhu 1. poločasu vytvořili několik slibných šancí, ale ani naši hráči nezůstali pozadu a především příležitost Romana Stromeckého po přihrávce Hermana volala po gólu. Do přestávky však branka nepadla, a tak bylo všem přítomným jasné, že kdo dá v této taktické bitvě gól, tak vyhraje! Ve 47. minutě se řítil Vladimír Rousek z pravé strany na brankáře Maloně, ale nastřelil pouze tyč a o několik minut později tentýž hráč jen o fous minul hlavou brankovou konstrukci... V 61. minutě udeřili hosté, když si Michal Smetana skvěle zpracoval dlouhý centr, pohrál si v tu chvíli s naší nedůraznou obranou a prostřelil jinak výborně chytajícího Prečana. 0-1. Po této brance zůstali naši hráči chvíli jako opaření, ale utkání nezabalili a snažili se o vyrovnání. Deset minut před koncem jsme do útoku vysunuli důrazného a rychlonohého Lukáše Hermana, ale ani tento tah kýžené vyrovnání nepřinesl. Našim hráčům nelze upřít bojovnost a snahu, ale soupeř si již své hubené vedení pohlídal a odvezl si tak ze Zastávky hodně cenné 3 body. Soutěž se tak po tomto výsledku stala zajímavější a vyrovnanější, ale my si nadále stojíme za svým cílem a budeme o něj bojovat až do konce!!