Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. kolo MUŽI A: Čechie Zastávka A - Pálava Mikulov 0:3 (0:2)

10. 11. 2013

14. kolo I.B třída sk. B muži

Čechie Zastávka - FC Pálava Mikulov 0 - 3 (0 - 2)
Branky: 15. Šlancar, 29. a 63. z pen. Šťastný
ČK: 84. Stehlík (Čechie)
Rozhodčí: Hovorka - Čempel, Vévoda

Sestavy:

Zastávka: Prečan - Pospíšil, Herman, Oprchal, Bohuslav - Pohl, Maňásek, Stehlík, Reiter (62. Ištok) -  Rousek (82. Benedikt), Kadlčík (35. Nešpůrek)
Mikulov: Vychodil - Rychtárik, Kolaja, Tóth, Kantor, Žárský, Šťastný M., Streit, Mlejnek, Šlancar, Pukančík

 

V předehrávce 1. jarního kola jsme v sobotu odpoledne hráli proti Mikulovu. Hosté byli nuceni nastoupit bez 2 vyloučených hráčů z minulého kola - Garčice a Jakuba Šťastného, nám citelně scházel Lukáš Kučera, který odjel pracovat do Holandska. Mikulovští byli od prvních minut lepším týmem, ale do vedení jsme mohli jít my. V 7. minutě utkání unikal hostující obraně Vladimír Rousek, který však byl na hranici pokutového území zezadu faulován Tóthem jenž uviděl pouze žlutou kartu... Následný trestný kop Jana Reitera zlikvidoval gólman Vychodil. Více jsme toho v 1. poločase prakticky nepředvedli. Nedokázali jsme si kloudně přihrát, v pohybu i práci s míčem jsme byli pomalejší než soupeř a propadli jsme ve všech herních činnostech. U hráčů zřejmě došlo po úspěšném podzimním tažení k sebeuspokojení a pocitu neohroženosti, což si budeme muset důrazně vyříkat! Hosté z Mikulova hýřili aktivitou, rychlostí a fotbalovostí, což nám činilo značné problémy. V 15. minutě po standardní situaci usměrnil míč za Přečanova záda stoper Šlancar a bylo to 0-1. Naši hráči byli od této chvíle jako opaření... Ve 29. minutě se prosadil hlavou Miroslav Šťastný, který tak zvyšoval na 0-2 a bylo s námi zle - nedobře. V poločase jsme si řekli, že zkusíme s výsledkem ještě něco udělat a všichni hráči do jednoho si musí sáhnout na dno sil. Do 2. poločasu jsme sice nastoupili aktivněji, ale nepodařilo se nám proměnit vyložené šance, kdy nejprve Rousek mířil hlavou těsně vedle branky a o chvíli později Nešpůrek ztroskotal při úniku na hostujícím brankáři Vychodilovi.
Pokusili jsme se zariskovat, jako 3. útočníka jsme na hrot  vysunuli rychlonohého Hermana a hráli jsme pouze na 3 obránce. V 63. minutě však fauloval v pokutovém území stoper Oprchal mikulovského Pukančíka a Miroslav Šťastný vstřelil z penalty svůj 2. gól v utkání a uzavřel tak zápasové skóre na 0-3. Utkání se pak již jen dohrávalo a za zmínku stojí pouze vyloučení Stehlíka po 2. žluté kartě v 84. minutě.