Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. Kolo Muži A: TJ Čechie Zastávka - FC Miroslav

11. 10. 2016

Sestava:

Balčirák

Oprchal  -  Střecha  -  Brychta  -  Pospíšil (63´ Houser)

Strnad  -  Maňásek  -  Kronek  -  Reiter

Nešpůrek (75´ Šmarda)  -  Rousek (79´ Karas)

 

 

Nevyužití náhradníci: Přibyl, Dufek, Kříž

 

 

Komentář k utkání:

Po dvou "výprascích" se naše áčko opět ukázalo fanouškům na domácí a půdě a všichni pevně věřili ve zlepšení výkonu a 3 body do tabulky naši soutěže.

Do Miroslavi jsme se pustili hned od začátku a v 2. minutě provětral Rousek hostujícího brankáře, ten jeho pokus vyrazil na roh. Za další chvíli znovu zkoušíme pozornost brankáře Miroslavi, Nešpůrek po pobídce Strnada, ale střílí jen lehkou ránu do ruk brankáře. V 10. minutě zahrozili poprvé hosté, Balčirák jejich pokus kryje. O minutu později se již radujeme z gólu. Po standartní situaci se trefuje nekompromisně Nešpůrek 1:0. V 18. minutě napřáhl z dobrých 20 metrů Maňásek, jeho pěkný projektil bohužel skončil jen na tyči. Následný kontr Miroslavi znovu kryje Balčirák. V 24. minutě těsně bráněný Strnad ve své šanci nastřeluje pouze brankáře. Velkou šanci měli hosté po rophu v 26. minutě, kdy jen o milimetry minula hlavička naší bránu. V 31. minutě se dostal Nešpůrek do tutovky, bohužel tváří tvář gólmanovi branku přestřeluje. O další minutu později zkouší Maňásek skrytou střelou překvapit, ale bohužel těsně mimo. A další naše šance, tentokráte útočného dua Nešpůrek-Rousek, prvně jmenovaný patičkou sklepává patou na Rouska, ten bohužel jen do tyče. V 39. jsme se všichni konečně dočkali branky, z trestného kopu zahrávanému Oprchalem se k zblokovanému míči dostává Maňásek a zvyšuje naše vedení na 2:0. Těsně před poločasem, jsme se ještě snažili náš náskok navýšit bohužel, bez efektu. Jak skončil druhý první poločas, tak druhý začal hned po pauze, jsme se snažili překvapit gólmana Miroslavi překvapit z úhlu, ten tuto střelu vyráží na roh. V 49. minutě zahrává Rousek přímý kop a jeho střela opět končí na tyči....(3. v zápase). Následný kontr hostí řeší naše obrana bez pohromy. V 54. minutě úřadovalo naše útočné duo. Rousek vybojoval míč, předložil Nešpůrkovi a ten "poslal na párek" hostujícího obránce i brankáře a zvyšuje na 3:0. O minutu později se po naši chybě daří hostům utkání zkorigovat na 3:1. Pohodlný třígolový náskok nám v 60. minutě vrátil Rousek, který chladnokrevně proměnil "uličku" od Strnada. Hned v zápětí Rousek odmítá vstřelit svůj druhý gól v zápase. V 64. minutě se po naší chybě a špatném obranném postavení dostávají do šance hosté, naštěstí bez gólového efektu. V 71. minutě Balčirák včasným vyběhnutím hasí naši špatnou zpětnou přihrávku. V 77. minutě uzavřel skóre utkání "po naražení o soupeře" Maňásek 5:1.

Pohodové vítězství, zlepšený výkon, 5 vstřelených branek a pouze 1 inkasovaná, důležité 3 body do tabulky. To jsou jednoznačná pozitiva tohoto utkání a všichni pevně doufáme, že si naše áčko takto bude počínat i v dalším zápase.

 

SOBOTA 15. 10. 2016 OD 15:00 (ODJEZD AUTOBUSU 12:45 OD HŘIŠTĚ

TJ Sokol Přímětice - TJ Čechie Zastávka