Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo MUŽI A: Sokol Tasovice B - Čechie Zastávka 0:0

9. 11. 2015

Dohrávka 1. kola I.A třída sk. a Jmkfs 2015/2016

Sokol Tasovice B - Čechie  Zastávka 0:0

Sestava:

Balčirák

Oprchal, Herman, Střecha, Bohuslav

Kronek, Maňásek, Brychta, Pohl

Nešpůrek, Reiter (81. Šmarda)

 

Áčko nastoupilo v posledním kole na půdě posledních Tasovic. Protože domácí měli v sobotním odpoledni hodové slavnosti, začalo utkání netradičně od 11:15 hod. Po nás nastoupilo mužstvo v rámci projektu farma a to Slovan Rosice proti místnímu áčku.

Zápas byl velmi pro oba týmy velmi důležitý, protože v případě výhry by se jedno mužstvo mohlo odrazit od druhého v rámci spodních pater tabulky. Utkání začalo pro nás velmi dobře, už v první minutě se dostal do výborné Nešpůrkově přihrávce Laďa Brychta, ale toho vychytal domácí brankář. V 11. minutě Kronek perfektně namazal domácímu hráči, který následně mířil na naši branku. Ovšem jeho šanci naštěstí uhasil Herman. Ve 14. minutě se dostával do pěkného úniku Jakub Pohl, bohužel mu chyběla finální přihrávka. Ve 20. minutě přišla naše velká šance. Z protiútoku se po nabídce Pohla dostával do šance Nešpůrek, jeho střela ale nakonec skončila v ragbyovém háčku wink. Ve 32. minutě se pokoušel o efektní zakončení nůžkami domácí hráč, ale jeho střela skončila vedle naši branky. Ve 35. minutě zahrával volný přímý kop Maňásek, ale svoji střelu nestlačil mezi tři tyče. O tři minutky později zahrávali taktéž přímý kop domácí, tam ale zasahuje Balčirák. Těsně před odchodem do kabin jsme se dostali do nebezpečného zakončení, když si na centr Reitera naskočil hlavou Herman, ale nastřeluje pouze tyč.

V úvodu druhého poločasu jsme si vytvořili další vážnou šanci, kdy se po rohovém signálu dostal do možnosti zakončení Maňásek, ale jeho střela skončila metr vedle domácí branky. V 58. minutě měli domácí 100% šanci, ale Balčirák tuto tutovku konečky prstů vytlačuje mimo naši branku, stav je tak stále 0:0. V 62. minutě zahazuje naši tutovku Kronek po pobídce Nešpůrka. V 69. minutě se do zakončení tlačil Pohl, ale on ani následně dorážející Nešpůrek nedokázali trefit prázdnou branku. Nic vážného se dále už nestalo. Zápas nakonec skončil bez branek. Oba týmy se dělí o bod. Další utkání se bude hrát až na jaře.