Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení: Dorost je po podzimu na 12. místě tabulky !!!

20. 11. 2012

Dorost je po podzimu na 12. místě

p1090429.jpg

Letošní sezóna dorostu se dá rozdělit jako zápas na dva poločasy. Bylo hodně kladů, ale bohužel i mnoho záporů.p1090438.jpg

Mezi jednoznačné klady patří, posunutí tří hráčů do kádru mužů jmenovitě jsou to – Milan Petřivalský, Ladislav Brychta a Jakub Frecer. Mezi další klady patří zapracovávání starších žáků do kádru dorostu (Strnad, Fryščok). Dalším velkým pozitivem je přístup k zápasu s Rosicemi a v několika dalších zápasech.

Zde začíná ale i jedno z negativ. Pro většinu zápasů byl jeden stejný jmenovatel, a to, že soupeři stačilo naplno odehrát jeden poločas, což ve většině zápasů stačilo na naši prohru, popřípadě remízu. Skutečností bylo, že naši dorostenci byli schopni bohužel odehrát dobře a naplno pouze jeden poločas, ve kterém byli schopni přehrát takřka kohokoliv. Nevím, jestli je to naší nezkušeností, nebo nesoustředěností týmu, ale bohužel kvůli tomuto problému se v tabulce nacházíme tak nízko.

p1060803.jpg

S tím bohužel souvisí největší problém, kterým je docházka na trénink a přístup některých hráčů k tréninku. Celá sezóna se odehrát bez tréninku nedá. Tréninky v pěti a někdy i méně lidech jsou špatné i pro ty, kteří na něj přišli, stejně jako pro trenéry.p1090459.jpg

 

Na závěr bych chtěl pochválit některé jednotlivce, kteří chodili poctivě a snažili se po celou sezónu. V první řadě je to David Gottvald, který nezmeškal ani jeden trénink a v několika zápasech nás velice podržel. Dále již zmiňované trio Milan Petřivalský, Laďa Brychta, Kuba Frecer a již tradičně Michal Zoblivý, ze kterého by si měli vzít příklad všichni ostatní, a netrénovat jen když se jim chce a místo toho se někde flákat.

VŠEM DOROSTENCŮM DĚKUJEME ZA LETOŠNÍ PODZIM A TĚŠÍME SE NA ZIMNÍ PŘÍPRAVU, KTEROU ZAČNEME V LEDNU PŘESNĚJšI INFORMACE SE VČAS DOZVÍTE.

trenéři Petr Hovězák a Honza Pospíšil

 

TABULKA PO PODZIMU 2012/2013

 

tabulka-dorost.jpg