Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorostu o tomto víkendu také začínají fotbalové boje

10. 8. 2016

Kosmetickou úpravou prošel název našeho dorostu. Místo FKM Kahan bude letos dorost nastupovat pod názvem Zastávka/Zbýšov. K této změně došlo v návaznosti na nový přestupní řád, který platí od 1. 6. 2016, ve kterém došlo ke zrušení možnosti hostování, střídavých startů,…. proto se vedení klubů Kahanu, Čechie a Zbýšova dohodlo pro tento krok a zřídilo tzv. sdružený start družstev TJ Čechie Zastávka a TJ Baník Zbýšov a tím umožnilo talentovaným hráčům nastupovat jak v dorostenecké kategorii, tak i za muže Zastávky a Zbýšova. Novou sezónu začnou dorostenci v Novosedlech a to v sobotu 13. 8. 2016.

 

Změny v kádru:

Po loňské sezóně v dorostu skončili, Jirka Houser, který pokračuje dále v „A“ mužstvu Čechie, Radim Kozel, který pokračuje ve Zbýšově a David Gottvald, který dočasně přerušil činnost. Naopak ze starších žáků dorost posílili Zdeněk Baštař, Hynek Minář, Martin Kuchyňka a Adam Zahradníček. Jiné změny v kádru dorostu oproti loňské sezóně neproběhly.

 

Hráčský kádr pro sezónu 2016/2017:

Brankáři: Nováček Dominik, Baštař Zdeněk

Obránci: Brychta Kryštof, Minář Hynek, Syrovátka Martin, Zahradníček Adam, Černý David, Chlup Denis,

Záložníci: Dufek Roman, Moos Alexandr, Přibyl Luboš, Strnad David, Jakubíček Adam, Yelisseyev Maksim

Útočníci: Kuchyňka Martin, Šmarda Michal, Šebesta Jan, Mertl Jan

 

Přípravné zápasy:

FC Kuřim (KP) – DOROST               5:4 (2:3) – Strnad 2x, Syrovátka, Šmarda

FC Slovan Rosice (KP) – DOROST   3:1 (0:0) – Šmarda

 

!!!Kompletní rozpis všech utkání najdete zde na stránkách v sekci „rozpis utkání“, nebo u obsluhy v restauraci na hřišti!!!