Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo DOROST: Čechie Zastávka - SK Měnín 3:2 (2:2)

26. 9. 2009

8. kolo krajská soutěž dorostu

Čechie Zastávka - SK Měnín 3:2 (2:2)

Branky: 10. + 36. min Nešpůrek, 88. min Navrátil - 18. + 43

 

Sestava:

Pospíšil

Valo (50. Holas), Koželuha, Ryšavý, Ambrož Radek

Bartošek, Chačatrjan David, Nešpůrek (72. Navrátil), Ambrož Ondřej

Ustohal, Reich

 

 

Utkání začalo za krásného slunnéh počasí. První šanci utkání si vytvořili hosté již ve 2. minutě, kdy po chybě obrany střílel hostující útočník těsně vedle domácí svatyně. První šanci domácích měl Chačatrjan, kterého uvolnil Ustohal, ale Chačatrjan střílel hodně nepřesně. První vyloženou 100% šanci měl Jirka Ustohal, který se po chybě hostující obrany řítil sám na jejího brankáře, ale nedal. Dovedení jsme se dostali v 10. minutě, kdy Nešpůrek zahrával přímý kop a potom co se mu rozestoupila zeď skončil míč v síti - 1:0. V 18. minutě hosté po nedůrazu v našem pokutovém území tvrdou ranou vyrovnali na 1:1. Další vyložená akce byla na našich kopačkách v 33. minutě, kdy po ose Ustohal, Reich a zakončující Bartošek střílel nepřesně ve 100% šanci. 36. minuta a stav se opět měnil. Branku vstřelil kdo jiný než Nešpůrek, který nás opět poslal do vedení 2:1 po krasné akci zakončoval tvrdou střelou za hranicí 16tky přesně k levé tyči - 2:1. Ve 43. minutě hosté vyrovnali, kdy jsme si opět nerozebrali hráče a po pěkné akci hostující hráč zakončoval sám z hranice malého vápna a vyrovnal do poločasu na - 2:2.
Jenom dodám, že v prvním poločase David Chačatrjan měl minimálně pět takových šancí kterých mohli padnout branky, ale vše skončilo vysoko nad.

Do 2. poločasu jsem vstoupili aktivně. V 55. minutě měl na hlavičce tutovku Ryšavý, ale ve 100% příležitosti minul těsně vedle. V 65. minutě měl další velkou šanci Ustohal, ale měnínský brankář reflexním zákrokem vyrazil na roh. Do konce poločasu zbývaly pouhé 2 minuty, kdy se ve vápně krásně uvolnil Navrátil a v 88. minutě nás tvrdou nekompromisní střelou poslal opět do vedení - 3:2. Tento stav vydržel až do konce utkání a naši dorostenci si připisují plný počet bodů do tabulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak nevim jako

(nespec, 30. 9. 2009 17:17)

Franto nevim jako proc se furt hadas ale jako nevim ze to neumis zpracovat balon to chapu ale abys kvuli tomu na me rval ze sem si nezarval to jako nepochopim zamysli se prosimte nic proti tobe nama ale kvuli tomu sem sel stridat a nasralo me to abych se stebou hadal kkvuli tve picovine